Hai și tu la Bloggers Lan Party #BLP21

De fiecare dată când îmi spun că sunt tânăr, uit că (printre altele) Bloggers Lan Party a ajuns la ediția 21… chiar, oare jucăm și un Black Jack? Mda, bătrânul Bunescu tocmai recitea articolul de la prima ediție de BLP, din decembrie 2011… frățioare, când s-au dus atâția ani și atâtea ediții? În fine, te-ai înscris, vii și tu la #BLP21?

Echipa de voluntari a fost completată în mai puțin de 24 de ore, dar încă mai sunt deschise înscrierile pentru cele 200 de locuri "pentru fani". Aici găsești lista tuturor creatorilor de conținut care au confirmat prezența (me included): vin jurnaliști, vloggeri, bloggeri, instagrammeri, gașca de la Creative Monkeyz, dar și Deliric + mulți alții.

În weekend-ul 9-10 martie 2019, la Qreator by IQOS, ne așteaptă două zile de jocuri pe PC-uri, console, VR, boardgames, arcades și simulatoare de racing, mai multe detalii fiind postate pe site-ul Bloggers Lan Party – iar la final nu lipsește petrecerea de după fiecare ediție.

Dacă ești pasionat de FIFA19, ține-te bine de controller! Gata? Turneul de FIFA19 de la BLP21 este LIVE pe TV duminică, 10 martie, ora 12:00 – Telekom Sport 4! Pentru prima dată în istorie, un turneu de fotbal electronic este transmis live de o televiziune sportivă din România. Telekom, Connectivity Partner Bloggers Lan Party, găzduiește și comentează (prin vocea lui Mihai Dolinschi) acest turneu ce caută să strângă la start cei mai buni 32 de jucători de FIFA români ai momentului.



Înscrierile se fac sâmbătă, 9 martie, între orele 10:00 și 12:00, chiar la fața locului, dintre participanții înscriși și acceptați la eveniment în prealabil. Criteriile de participare pot fi consultate pe pagina F.A.Q, iar locurile se vor ocupa în ordinea sosirii.

Turneul de FIFA19 de la #BLP21 va începe sâmbătă, 9 martie, la ora 13:00 și se va desfășura în sistem eliminatoriu până la fazele semi-finale, faze care se vor desfășura duminică, începând cu ora 12:00, și vor fi transmise pe paginile de Facebook Bloggers Lan Party, Telekom Sport și Playstation România, dar mai ales pe TV, pe Telekom Sport 4.


Joc: FIFA19
Platformă: Playstation 4
Sistem: knock-out – best of one match
Locuri: 32
Premii:
Locul 3: abonament 3 luni PS Plus
Locul 2: Playstation Dualshock 4 Joystick Blue + abonament 3 luni PS Plus
Locul 1: Playstation 4 Pro Console


Lasă un răspuns