Black Friday fără bani?

Ultima vineri din noiembrie, adică azi, 27 noiembrie este data Black Friday-ului din SUA, ziua în care vom vedea pe YouTube cum au spart americanii geamurile de la intrările în magazinele blindate cu oferte de minus multe procente. Indiferent care e data promoțiilor de la noi, cel mai frustrant e să vrei să-ți cumperi ceva, dar să n-ai banii necesari, fie că e Black Friday sau nu.

Eh, fix pentru astfel de momente, pentru a nu mai rata oportunitățile dintr-un anumit moment, când n-ai banii necesari nici în buzunar, nici pe card, în perioada 27-29 noiembrie, BRD are propriile oferte de Black Friday, numai bune pentru perioada următoare, când vin moșii ăia doi, pe 6 și pe 25, când dai fuga-n magazine să iei cadouri pentru cei dragi sau chiar ceva pentru tine, că doar nu te duci la petrecerea de Revelion fără o haină nouă pe tine!

Recunoaște, când ai văzut ultima oară o ofertă de nerefuzat, dar chiar și-așa, lipsa banilor ți-a dat planurile peste cap? Fix pentru a evita astfel de situații, acum poți alege unul dintre următoarele oferte de la BRD, ba chiar cu reducere:

  • până la 100% reducere la comisioanele sau dobânzile produselor din gama MyBRD (internet și mobile banking), credite imobiliare și de nevoi personale, carduri de credit și debit + bonificare suplimentară pentru depozitele în lei constituite în perioada aceasta.
  • doar de Black Friday și doar online, pentru creditul de nevoi personale Expresso, reducere de peste 25% la dobândă față de cea oferită în campania actuală clienților care încasează veniturile la BRD.
  • comisioane reduse cu până la 75% pentru clienții mici întreprinzatori (cifra de afaceri de până la 100.000 EUR)
  • plus mule alte reduceri și beneficii pentru credite (A la carte, Habitat), carduri, depozite la termen, depozite small business și pachetele Profitpro (small business, start-up)
  • La Creditul Habitat ai: 30 ani de dobanda fixa, de doar 5.7% / Avans minim de doar 5% – dacă poți prezenta garanții suplimentare fața de obiectul creditului + gratuit comisionul de analiza dosar (500 lei)
  • Iar la Depozitul la termen ai în plus 0,5% dobândă

Profită de oportunitățile smart ce nu trebuie ratate și vezi ce ofertă de
Black Friday de la BRD te coafează mai bine – www.brd.ro

Lasă un răspuns