Două extreme la Mega Image + ceva dulce

Știi cum e când cineva îți recomandă ceva dulce incredibil de bun? Păi te duci și cauți acel lucru imediat după ce pleci de la job! Așa că am dat fuga la Mega Image Concept Store (Piața Sudului, București) să caut dulceața de lapte recomandată de Nicoleta.

Și am întrebat eu patru angajate unde găsesc douceur de lait, de mă credeau nebun, săracele femei! Am luat legătura cu Nicoleta, mi-a zis că e lângă untul de arahide (pe care îl ador… not) și m-am apucat de inspectat fiecare raft, până când a venit o consilieră clienți (un fel de coordonator, superviser) care știa la ce mă refer șiii, OLE, am găsit douceur de lait, pam-pam! 11 lei, bun în draci, doar că nu mă așteptam să fie așa ieftin.

Mai e cunoscut sub numele de Dulce de leche sau dulceață de lapte.

 

 

Pe lângă asta, la casa de marcat am avut o surpriză plăcută, aflând că beneficiez de 5% reducere pentru că am efectuat cumpărături de peste 25 de lei. Am întrebat de ce, am aflat că promoția este valabiliă doar în magazinul respectiv, din cauza faptului că oamenii ajung mai greu la Mega Image Concept Store din cauza lucrărilor la Pasajul Piața Sudului. Ah, mi-am adus aminte de Pasajul Vieții:

La extrema cealaltă, am găsit niște icre ale naibii de scumpe, 100 de grame – 879,02 lei!

 

Acest articol are 2 comentarii

  1. Madalin

    Bine ca nu au pus intr-un seif icrele alea. 😀

  2. Fărcaş Gelu Dănuţ

    O sa caut si eu acea dulceata de lapte, imi plac lucrurile dulci la nebunie! Mjltumesc.
    Cafeaua mea (de exemplu) este un fel de cafea in zahar, nu cafea cu zahar. 🙂

Lasă un răspuns