Zilele BIZ sau Social Media Snow Camp?

Prietenii de la Revista Biz organizează și anul acesta Zilele BIZ, în perioada 14-18 noiembrie, iar mai apoi, tabăra de Social Media, între 24 și 27 noiembrie. Posibil să te intereseze primul eveniment, poate doar al doilea, ori chiar amândouă, deci aruncă o privire mai jos:

Zilele Biz este primul eveniment de afaceri din România. Lansat în 2002, este cel mai puternic eveniment de business din ţară şi a reunit cei mai importanţi leaderi români şi străini, CEO, GM şi profesioniştii care au impus ritmul şi tendinţele din domeniul afacerilor din ţara noastră.

 

Ediţia Zilele Biz 2016 are loc în perioada 14-18 noiembrie 2016 la Hotel Novotel şi reuneşte, timp de cinci zile, sute de manageri şi antreprenori într-un eveniment unic care analizează tendinţele în cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovaţie, Management, CSR şi Media&Marketing.

Program: Antreprenoriat I Inovaţie I Management I CSR I Media&Marketing
Mai multe detalii despre program şi speakeri se regăsesc pe site-ul evenimentului Zilele Biz.

 

Iar despre tabără, v-am tot povestit și sigur v-am inundat newsfeed-ul de fiecare dată când am #partikipat. Nu știu sigur dacă pot ajunge și la ediția din această iarnă, dar promit că încerc. Dacă vii, trage-mă și pe mine de mânecă.

 

 

BIZ Social Media Summer Camp 2016

 

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns