Cum să gătești o cină pretențioasă chiar la tine acasă – uCook

Recent, am primit la birou o cutie termică ce conținea mai multe ingrediente la rece + câteva instrucțiuni. Meh, nu am părut impresionat la prima vedere, mai gătisem niște burgeri la fel, deci nu era o premieră pentru mine. Doar că după ce am ajuns acasă și am desfăcut cutia cu atenție, am văzut că am toate ingredientele pentru o cină pretențioasă la mine acasă. Aproape totul era porționat, așa că nu mai aveam nevoie decât de 35 de minute în care, alături de Diana, să rezolvăm puzzle-ul culinar.

Doar că, la noi în bucătărie, nu există gătit în doi fără peripeții, cuțite înfipte-n coaste, furculițe băgate-n ochi și ulei vărsat pe degetele de la picioare. Prin urmare și-așa deci, după juma de oră, chiuveta era plină de vase și ustensile, eu și Diana eram pătați cu ingrediente diferite, dar rezultatul a fost delicios, iar vizual arăta de cel puțin o stea Michelin!

 

 

Pentru când nu aveți chef să mâncați în oraș, pentru când vrei să-ți impresionezi jumătatea sau invitații, cei de la Real Foods au lansat uCook, un proiect pilot care te ajută să gătești ca un chef cu experiență. Trebuie doar să-ți comanzi kit-ul dorit de pe www.realfoods.ro/ucook și vei primi, direct la ușa ta, toate ingredientele ambalate într-o cutie termoizolantă. Aceasta conține tot ce ai nevoie, cu tot cu instrucțiuni, pentru a găti o cină fabuloasă, pentru două persoane.

 

 

 

Lasă un răspuns