Adio burger clasic, noua fiță e pulled pork

Aș fi putut spune că burger-ul clasic a murit, dar el doar se reinventează. Probabil nu sunt singurul care a observat asta, însă în concediul petrecut recent în Londra, am văzut că pulled pork-ul este regăsit în multe restaurante, în diferite preparate.

Prima oară am mâncat un sandwich cu pulled pork, burger nu-i prea poți spune, la Bucharest Street Food Festival, la rulota celor de la Meat Busters (îi mai găsiți prin București, detalii aici). A fost extraordinar de bun, ba chiar am revenit la ei fix pentru pulled pork-ul delicios.

 

 

În schimb, în Londra, am mâncat pentru prima oară pizza cu pulled pork, într-un restaurant italian din centru. Cu mâna pe blatul subțire, pot jura că a fost una dintre cele mai bune pizza ever!

 

 

Ulterior, după turul Stamford Bridge, la unul dintre sports barurile din incintă, am poposit pentru un burger clasic (eu) și Diana pentru un burger wanna be, cu pulled pork în loc de chifteaua clasică de vită. Dacă cel de la Meat Busters a fost extraordinar, cel de la Chelsea a fost de două ori extraordinar!

Prin urmare, să nu vă fie cu mirare dacă, în curând, după nebunia burgerilor, veți vedea peste tot pulled pork sandwich ori pulled pork burger. Și merită, credeți-mă pe cuvânt de pofticios! De asemenea, dacă ați mai văzut/mâncat pe undeva prin București, dați și voi un comentariu, să ne bucurăm și noi.

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns