Operațiunea Secret Blogger

Cum ce e aia? Simplu, un fel de Secret Santa, numai că nu e la birou, între colegi, ci online, între bloggeri. #PamPam – Adică am primit numele unui blogger, iar eu a trebuit să dau viața pe repede-napoi, să mă gândesc cum l-am cunoscut pe respectivul, care, cum ne înțelegem și, cel mai greu, să-i cumpăr un cadou care să i se potrivească. Nu spun că a fost ușor, dar mă pricep, cred. :))

Numele blogger-ului alocat Bunescului esteee Mihaaai Vasileeescuuu, tipul care scrie despre povești din metrou, din supermarket, din avion (mai nou) și care are snoave picante și amuzante.

Facebook zice că suntem prieteni din aprilie 2014, deci de mai bine de doi ani juma. Problema e că habar nu am cum m-am împrietenit cu majoritatea bloggerilor, Vasilescu included. Cert e că Mihai a avut onoarea (muhahaha) să-mi fie alături la diferite evenimente mondene din sfera online-ului și, culmea, nu ne-a confundat mai nimeni, deși amândoi suntem ochelariști și bărboși… doar că el e mai bătrân, muuult mai bătrân. Poate de aia are și barba atât de albă, pentru că vârsta lui are mai multe cifre decât traficul de pe al său blog. (#badumtss)

Dar nu e bai, Vasilescule, ți-am cumpărat un ulei pentru barbă, să ai grijă de ea, măcar acum la bătrânețe. Vezi să nu-l pui în salată, da? Și ca să nu zici că am fost zgârcit și ți-am luat doar un ulei mic, te mai cadoriesesc și cu un mouse pad MARE. Serios, e foarte mare, 40cm x 45cm, să ai unde alerga mouse-ul… la bătrânețe, desigur.

Și știi care e cea mai tare chestie? Că am cumpărat direct de pe telefon cu ajutorul șablonului meu din widget-ul Smart Mobile de la Raiffeisen, totul dintr-un singur click. Uite-așa m-ai lăsat tu fără bani, dar măcar sper să te bucuri de cadouri, acum cât încă mai ții minte de la cine le-ai primit. Hai, te-am pupat pe ochelari, Sărbători Fericite și la mulți ani! Ah, și parcă ai și tu aplicația Smart Mobile, nu? Nu de alta, dar dacă ai șablonul integrat în widget, e super ușor să faci cadouri, doar idei să ai (deștepte, ca ale mele :D). Sau, cum ar zice o vorbă veche, de pe vremea ta, faci shopping în tihnă, direct de pe telefon, că așa e fain, să trăiești Viata Fara CASH.

PS: Îți voi trimite cadoul printr-un porumbel voiajor, ajunge el până la Crăciun (ăla pe rit nou).

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns