Domnilor, ați rămas în pană de idei?

Exact, a început acea perioadă a anului! A venit din nou timpul să ne suportați romantismul: să ne umpleți de flori, să ne faceți declarații de dragoste, să facem plimbări romantice prin parc, să ne duceți să vedem filme siropoase de dragoste șiiii să ne faceți o groază de cadouri frumoase!

Toate aceste lucruri trebuie pregătite din timp, deoarece imediat se apropie Valentine’s Day, Dragobetele, 1 Martie, 8 Martie și evident, trebuie să fiți foarte bine informați, you don’t want to disappoint us (uitați de ustentilele alea de bucătărie!!). Eu spun să nu vă faceți griji, cel puțin două idei vă voi oferi în cele ce urmează:

1. Ondulatorul automat Philips – ProCare Auto Curler

Când vine vorba de părul meu, sunt un pic cam leneșă, nu sunt genul de femeie care se trezește mai devreme să-și facă bucle perfecte și nici nu sunt destul de ambițioasă încât să mă duc des la coafor. De cele mai multe ori mă trezesc înainte de un eveniment mai fancy că nu știu cum să-mi fac părul! Ce-i drept, nici nu mă prea pricep…

Ei bine, Philips a lansat (anul trecut) acest ondulator care ne salvează, pe noi, cele mai puțin înzestrate în ale coafatului. Ondulatorul automat Philips ProCare HPS940/00 este foarte ușor de folosit și creează buclele perfecte, într-un timp foarte scurt.

Dacă nu ați aflat până acum, anul acesta se poarte coafuri simple, câteva bucle lejere, să pară că nu te-ai chinuit prea mult.

Acest ondulator este tot ce și-ar putea dori o femeie. Este simplu de utilizat, doar trebuie să setezi temperatura și timpul, care ajută la crearea unei bucle, aștepți 30 secunde să se încălzească și tot ce a mai rămas de făcut este să iei câte o șuviță, o așezi în partea în care dorești să ai buclele, apeși pe un buton, iar ondulatorul are grijă să te anunțe când bucla ta e gata. Ce poate fi mai simplu decât să apeși pe un buton?

  

Astfel, domnilor, nu vă veți mai auzi doamnele că se plâng, că nu știu cum să-și facă părul, când ieșiți în oraș, va trebui doar să le alinați altă supărare, că știți că n-au cu ce se îmbrăca 🙂

2. Epilatorul Wet & Dry Philips Satinelle Advanced

Vă zic doar două aspecte: Wireless și tehnologia Wet & Dry. Acestea sunt cele mai importante criterii pe care ar trebui să le îndeplinească un epilator de ultimă generație. Uitați de programările la saloanele scumpe, epilatorul acesta este tot ce trebuie.

N-am mai întâlnit până acum și mă multumește foarte tare, epilatorul în formă de S, care poate fi ușor de ținut și manevrat. Acesta prezintă 2 setări de viteză, 32 de puncte de prindere, lumină care de te ajută să nu ratezi niciun fir de păr și să nu uităm de posibilitatea de a-l folosi sub duș.

Epilatorul Philips Satinelle Advanced Wet & Dry BRE640/00 vine în cutie cu o serie de accesorii: o husă mare și super faină în care poți păstra un accesoriu pentru față, unul pentru zonele delicate, un capac pentru masaj, unul pentru întinderea pielii, un cap de tundere pentru zona inghinală, unul pentru ras, un pieptene pentru zona inghinală, altul pentru pentru tuns. Nu-i așa că e good value for the money?

Mie mi-a fost un pic cam greu să mă obișnuiesc la început cu acest epilator, deoarece timp de 7 ani nu am îndrăznit să-l schimb pe cel vechi. Acum nu m-aș mai despărți de acest Satinelle, mai ales că îl pot folosi mai bine de 2 ore, după o încărcare completă.

Puteți procura aceste cadouri de aici:

Ondulator automat PHILIPS HPS940/00, 210C, motor DC profesional, 3 trepte

Epilator PHILIPS Satinelle Advanced Wet & Dry BRE640/00, acumulator, alb

Enjoy 🙂

D.

Acest articol are 2 comentarii

Lasă un răspuns