Ladies, ați rămas în pană de idei?

Dacă acum o săptămână, Diana scria un articol cu idei de cadouri pentru femei, acum a venit timpul pentru o recomandare de sex opus. Adică pentru domnițe care vor să ia un cadou inspirat bărbaților care le sunt alături și care le răsfață de 14 și 24 februarie, 1 și 8 martie și nu numai.

Set de tuns barba cu aspirator PHILIPS BT7210/15

De prin 2009, am folosit tot mai rar aparatul de ras (clasic sau electric) și am început să utilizez diferite aparate de tuns barba, pe care am ajuns să le folosesc cam o dată la 10-14 zile. Utilizez tot timpul un pieptene fix sau reglabil la 30 mm, pentru a avea o barbă uniformă – mi-a zis lumea, încă de atunci, că-mi stă bine cu barbă, lucru pe care l-am observat și eu, doar mama nu e prea încântată de look-ul meu de bărbos. :))

De curând am început să folosesc un aparat de tuns barba cu aspirator – nu râde, nu e vorba de un aspirator clasic :)), ci de un sistem integrat de aspirare a părului tuns (de până la 90%), astfel încât să nu mai umpli chiuveta de păr – lucru al naibii de enervant, recunosc. Prin urmare mi-am făcut un nou prieten de încredere, pe care îl recomand cu drag – Set de tuns barba cu aspirator PHILIPS BT7210/15, acumulator, 75 min, argintiu.

Periuță de dinți PHILIPS Sonicare EasyClean

Acum vreo 3 ani juma, am prins o ofertă super bună la o periuță electrică Oral B, cu 4 capete, (ocazie de neratat) ca mai apoi să ajung să confirm vorbele din reclame sau ale prietenilor – odată ce ai folosit o periuță electrică, nu te mai întorci vreodată la cea manuală. Chiar simți cum îți curăță dinții. Am folosit-o cam doi ani, după care, la recomandarea unor prieteni, am făcut marea schimbare, am trecut la Sonicare (că așa îi zice toată lumea).

Povestea schimbării sună cam așa: Toți îmi ziceau că nu se compară, că e altă viață, câte în stele și în lună, dar recunosc, eram puțin reticent. Dar cum mă aflam într-o perioadă în care mergeam des la dentist și mă cam enerva periuța veche ce îmi strica pansamentele stomatologice, am revenit (culmea) la periuța normală. N-a durat mult periajul manual, că mi-a venit coletul cu periuța Philips Sonicare EasyClean și, după ce aproape leșinam de râs, că mă gâdila foarte tare pe la gingii, am ajuns la vorbele prietenilor: e altceva! Desigur, după câteva zile în care a trebuit să mă obișnuiesc cu ea, dar acum n-aș mai schimba-o pentru nimic în lume. Ah, mint, am schimbat capetele clasice pe cele Diamond Clean, care sunt puțin mai dure, dar excelente! Pentru cei care doresc peri mai moi, există și capete pentru dinți sensibili, dar pentru mine nu e cazul, momentan.

Lasă un răspuns