De unde mai comandăm flori – En fleur Bucarest

Din fericire (sau din păcate, depinde de situație), Dianei nu îi plac florile atât de mult, dar situația se schimbă total când e vorba de culoare (mov), iar dacă mai sunt și lalele, s-a terminat șmecheria florăria. Doar că lalelele mov nu sunt prea ușor de găsit, nici măcăr în sezon nu le întâlnești la orice colț de drum, așa că trebuie să mulțumesc unor amici care m-au ajutat cu cel mai cel buchet ever.

Buchetul de mai sus a cam dat-o gata pe Diana, așa, ca de Valentine’s Day. Cei de la En fleur au dezvoltat un prea mișto concept de flori cadou, frumos aranjate într-o cutie rotundă  (mică: 15-17 flori, medie: 19-23 flori, mare: 37-41 flori) sau într-o cutie în formă de cub (aproximativ 15 flori).

Până acum, am văzut trandafiri și lalele, dar buchetul poate fi personalizat după dorința clientului (tip, culoare de floare), la fel și panglinca cutiei. În curând vor fi disponbile mai multe culori pentru cutii, iar prețurile mi se par chiar decente pentru un asemnea aranjament, cu 15-41 de flori: între 150 și 320 de lei.

Îi găsiți aici:

Email enfleurbucarest@gmail.com
Tel +40 725 699 599
Instagram @enfleurbucarest
Facebook En fleur

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns