Aici sau La pachet, vlog de mâncătorie

Da, titlul e semi clickbait, dar scopul e unul nobil, asemenea owner-ului acestui canal de YouTube, frățiorul Mariciu, care după șase ani de acordat note (sășici) preparatelor din țară, dar și de afară, a mai deschis un canal, unde postează exclusiv conținutul bazat pe mâncare, asemenea clipurilor în care am testat burgeri împreună (episodul 1, episodul 2). Dacă nu v-ați abonat deja, loviți butonul de Subscribe, vedeți mai jos de ce și merită.


Găsiți canalul Aici sau La pachet aici, are deja 11 clipuri în mai puțin de o lună, am apărut și noi, Buneștii, în două dintre ele și sunt sigur că până la finalul anului deja ajunge la 100 de clipuri (ai auzit, Mariane?). Sunt vloguri cu burgeri (dooh), șnițele, mici, wraps, paste, pizza, coaste, mâncare chinezească, deserturi și vor urma multe altele, sper și alături de noi, că mie mi se mai spune și Ionuț Pofticescu (mânănc puțin și încet, dar gust din toate :D).

Vă las mai jos cele două clipuri în care am apărut și noi, iar pe restul le găsiți direct pe canal. Aici sau La pachet, da?



Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns