Doar pentru ei, nimic pentru noi #REZIST

3 mai 2017 – miercurea gri, după cum bine zicea cineva, senatorii jurişti au votat amendamentul legii care graţiază faptele de corupţie, cu 5 voturi „pentru” (PSD şi ALDE) şi 3 voturi „împotrivă” (PNL, USR şi UDMR). Au lipsit doi sentatori (de la PNL, se pare), altfel scorul ar fi putut fi egal, 5 la 5. Amendamentele au fost propuse de senatorii Traian Băsescu, Şerban Nicolae şi Liviu-Tit Brăiloiu.

 

Grindeanu nu susține, cică, Dragnea dezaprobă, iar Iohannis este surprins neplăcut.

 

 

 

 

Și am ieșit din nou în stradă, doar vreo mie, deși acum sunt 18 grade cu plus, nu cu minus, ca în 31 ianuarie 2017 sau zilele de după. La 22:00 imnul a răsunat, ca de obicei. E păcat, că borfașii nu au înțeles nimic din supărările românilor, plus că, printre altele, vor să facă pod la Brăila de juma de miliard de euro, dar n-ar termina autostrăzile promise de zeci de ani. Asta ca să nu mai vorbim de spitale sau școli. În timp ce în Olanda afacerea unui român a fost declarată hobby util comunităţii şi scutită de taxe, după ce în România a trebuit să renunţe la firmă.

Când li se face dor de gustul bunătăţilor de acasă, românii din Ţările de Jos ştiu pe cine să caute. Florin Luca, zis „Măcelaru“, este furnizorul de produse tradiţionale din carne în care regăseşti gustul şi savoarea ştiute. La 34 ani, măcelarul din Orăştie este stabilit în Olanda de 11 ani şi lucrează în mica sa carmangerie după reţete veritabile, de la care nu vrea să se abată.
Citeste mai mult:
adev.ro/op61q4

 

PS: Între timp, capitala are un logo nou, plătit cu 50.000 de lei brut, la concursul de logo-uri. Păcat că e copiat.

PS2: Cheloo a luat doi ani cu suspendare pentru niște iarbă. Cam cât Liviu. Pare ironic, nu?

 

 

Sursă foto + mai multe păreri despre amendamentul legii de graţiere – digi24.ro

Lasă un răspuns