[CONCURS] Pentru ce artist ai vrea să vii la UNTOLD?

Numai mâine nu-i poimâine și vine data de 3 august și începe cel mai așteptat festival de la noi, Untold, hăi-hăi! Și nu cred că există vreun pasionat de muzică și voie bună care să nu-și dorească să fie la Cluj-Napoca, în perioada 3-6 august 2017. Așa că ți-am pregătit două invitații pentru tine și cineva drag. Ce zici, te bagi?

 

După cum vă povesteam prin aprilie, Coca-Cola e alături de UNTOLD Festival și în acest an, ba chiar au pus în concurs 1200 de abonamente duble, timp de 12 săptămâni, până pe 25 iunie. Deci uite acuși se termină promoția cu cea mai faină brățară pentru cea mai tare vară, iar dacă nu ai reușit să găsești o brățară câștigătoare, te ajut eu. Trebuie doar să urmezi acești pași:

1. Dai share acestui articol pe Facebook (postare publică, să o pot vedea și eu) și menționezi artistul de la Untold pe care ai vrea să-l vezi neapărat! Ex: Vreau să merg la UNTOLD ca să-l văd pe Steve Aoki! / Vreau să vin la UNTOLD pentru ARMIN, sunt cel mai mare fan.

2. Copiezi link-ul postării share-uite și îl scrii aici, pe blog, în câmpul de comentarii, alături de textul cu artistul preferat pentru care ai vrea să vii la UNTOLD. (Te rog, nume real, complet și adresă de mail validă)

3. Pe 2 iulie, seara, după 20:00,  te rogi la softul de random să te alegă pe tine câștigător ale celor două abonamente la UNTOLD.

 

 

Dacă sunteți curioși pe cine vreau să văd neapărat la Untold, anul ăsta, răspunsul e scris deja mai sus: STEVE AOKI! Baftă și ne vedem la Cluj, să bem o Coca-Cola împreună.

 

UPDATE (03 iulie 2017, 00:42): Avem un băftos câștigător, Silaghi Silviu pe al său nume – Silviu, te rog să-mi scrii un mesaj privat pe pagina de Facebook (link aici) ca să stabilim cum vei intra în posesia invitației duble. Și ne vedem la UNTOLD, să bem o Coca-Cola, după cum am stabilit!

 

Acest articol are 143 comentarii

Lasă un răspuns