Chizza + Chizza = Chizza

Nu, nu m-am încurcat la adunarea simplă din titlu, doar că fix așa e, pe bune, vă explic la final. Mă știți fan KFC, deci nu aveam cum să ratez noutățile din meniu, prin urmare, de ceva timp am dat crispy strips pe Chizza.

În primul rând tre să recunosc că am fost foarte reticent înainte de a încerca Chizza, chiar credeam că va fi o combinație necâștigătoare, puțin sățioasă și ciudată, cum adică piept de pui cu topping de pizza, ce vrăjitorie e asta? Dar aveam să fiu surprins, ba chiar să declar (jurând cu mâna pe sosul de usturoi) că îmi place mai mult Chizza decât Cripy Strips.

do9hqtw

Cum așa? Păi combinația mea preferată de la KFC e compusă din cartofi + crispy + sos de usturoi + salată coleslaw + Coca-Cola. Însă acum am schimbat pe meniu Chizza (care include și cartofi + băutură) + celebrul sos de usturoi. Topping-ul de Mozzarella și legume proaspete (ardei, roșii, ceapă) ține loc de salata nelipsita salată coleslaw din meniul bunescian KFC standard. Și e mișto că-ți poți alege dintre CHIZZA Zinger (varianta picantă) și CHIZZA Fillet (varianta nepicantă). Și, frățioare, eu nu pot mânca o Chizza întreagă, e prea multă carne pentru mine, motiv de bucurie pentru Diana, că împărțim un meniu și ne săturăm amândoi. Mă rog, noi ne săturăm din 2-3 crispy strips fiecare, ca să ne înțelegem, nu mâncăm mult, în general – de aia arătăm și așa de bine 😀

IMG_6099

Dacă nu ai apucat să testezi Chizza, ar fi cazul să te grăbești, mai este în meniu doar până pe 31 august, timp în care poți beneficia și de o ofertă cool: la două meniuri Chizza cumpărate, primești o Chizza din partea casei – adică bifezi cele două ștampile de pe cuponul primit și poc, o Chizza moca!

AdobePhotoshopExpress_2017_08_24_13_00_25

Lasă un răspuns