Kumfu testarea My Orange

Dacă ești client Orange, probabil ești deja familiarizat cu platforma Contul Meu Orange, atât cu varianta desktop, cât și cu aplicația mobilă. Eh, Contul Meu Orange a devenit My Orange, adică o interfață refăcută, pentru a fi mai user-friendly, ușor de folosit de oricine și la îndemână. Am testat-o eu pe desktop și Android (beta tester) și se prezintă cam așa.

 

Am avut acces la homepage, la selectorul de numere, la secțiunea de consum și de facturi. Primele două secțiuni sunt refăcute și aduc funcționalități noi, în timp ce celelalte secțiuni vor avea același proces.

Home Page-ul este reprezentat de Sumarul meu, unde găsești cele mai importante informații de care ai nevoie: cât ai de plată (factura), Cronos-ul (unitățile disponibile din cele incluse în abonament), detalii despre Punctele Thank You, informații despre abonament + câteva recomandări.

 

 

 

 

De asemenea, poți adăuga mai multe numere de telefon, în selectorul de numere, astfel poți vizualiza informațiile pentru toate, din același cont.

 

 

 

Partea de Consum și facturi detaliază Cronos-ul, detaliile despre convorbiri și introduce un grafic super mișto, cu facturile anterioare și valorile lor. Desigur, sunt disponibile pentru descărcare facturile din urmă. Tot aici poți alege în ce format dorești să primești factura, electronic sau pe hârtie. Salvați copacii, alegeți electronic, dacă nu ați făcut-o deja, mulțumesc, xoxo. În plus, poți activa/dezactiva notificările prin email și/sau sms.

 

 

 

 

 

PS E de la sine înțeles de ce am cenzurat date personale ale contului meu.

PS2 Mai jos, câteva capturi de ecran ale aplicației de Android, despre care spuneam la început că a fost în varianta Beta, de testare.

PS3 Aplicația chiar mi se pare cool, iar periodic Orange organizează concursuri mișto, unde oferă premii mari, spre exemplu chiar un Mercedes Clasa A în campania ce s-a încheiat pe 31 ianuarie, pentru a încuraja utilizarea serviciilor online, de la plată sau încărcare, până la utilizarea cât mai multor funcții disponibile în platformă. Ah, iar la iOS, mi se pare foarte tare opțiunea de vizualizare a consumului direct în meniul telefonului (Settings/Cellular/Usage).

PS4 Mi se pare super utilă noua aplicație My Orange, cât și interfața web pentru că, pe mine, de exemplu, mă ajută să am acces la informațiile contului meu fără a mai fi nevoie să apelez la un operator uman sau vreun robot telefonic. În plus, pot accesa oricând am nevoie, fără timp de așteptare și totul mult mai comod.

 

 

 

 

Feedback-ul meu, dar și al clienților, în perioada de testare, au ajutat la finalizarea variantei finale a celor două secțiuni, care este acum disponibilă pentru toată lumea. Ție cum ți se pare?

 

Iar dacă vrei să conteze și feedback-ul tău, îți recomand să te înscrii și tu în următoarea perioadă la testarea următoarelor secțiuni My Orange, următoarea secțiune pentru testare pe care o pregătește Orange fiind Reîncărcarea prepay.

Lasă un răspuns