O cămașă pe zi #bunescuXbraiconf

După cum spuneam și pe Instagram, sunt incredibil de mândru de colaborarea pe care am legat-o cu celebrul brand de cămăși (românesc și brăilean) Braiconf. A durat ceva până am pus totul cap la cap și guler la guler, iar acum, în această săptămână, postez în fiecare zi (de luni până sâmbătă) o cămașă pe Insta, cu mine ca model bunescian, desigur. Iar la final voi avea și un concurs pentru voi, în care puteți câștiga o cămașă made to measure, fix ca cele ale mele sau un alt model ales de voi.

Povestea #bunescuXbraiconf e cam așa: de luni până vineri, voi purta câte o cămașă la birou, fie ea casual sau business, iar sâmbătă îmi voi scoate domnița la un restaurant simpatic, ocazie cu care voi purta cea de-a șasea cămașă din seria bunesciană. Probabil știți că-mi plac cămășile cu model, mai colorate de fel, pe lângă cele simple, uni. Așa că am ales trei cu model și trei simple, dintre care două cu manșetă dublă, pentru butoni – fotografia de luni fiind într-una de acest tip, bleu deschis (țesătură Albini), iar marți am ales o cămașă simplă, neagră, cu țesătură super fină Thomas Mason. Urmează încă patru faine de tot!

Dați un follow pe Insta, dacă nu ați făcut-o deja și share the love! La începutul săptămânii viitoare revin cu concluzii după cele șase zile de purtat cămăși made to measure, croite după măsurile mele, astfel încât să cadă fix pe mine, țiplă, cum s-ar zice. Tot atunci veți putea să vă înscrieți în concursul ce va avea ca premiu o cămașă bărbătească, made to measure, pentru măsurile voastre sau, dacă sunt domnițe care vor să se înscrie, pentru măsurile domnilor de lângă ele.


Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns