Îmi cer iertare

 • Îmi cer iertare familiilor și prietenilor celor 64 de oameni care nu mai sunt printre noi, după regretabilul eveniment de la Colectiv.
 • Îmi cer iertare milioanelor de români care trebuie să se trateze în spitalele insalubre din țară.
 • Îmi cer iertare zecilor de mii de elevi care studiază în școli fără avize de funcționare și siguranță la incendii.
 • Îmi cer iertare familiilor cărora le-am promis salarii și pensii mai mari, dar care trăiesc din ce în ce mai rău.
 • Îmi cer iertare milioanelor de români plecați din țară, în căutarea unui trai decent.
 • Îmi cer iertare pentru incompetența de a construi ceva în țara asta, orice, de la spații verzi la parcări, de la autostrăzi la aeroporturi, de la grădinițe la spitale și altele asemenea.

 

 

Asta ar fi trebuit să auzim din gura dublului condamnat, dar el își cere iertare pușcăriașilor. Bă, am înțeles de mult că vrei să-ți scapi pielea și ești în stare să faci aproape orice, dar să dai foc țării, sperând să scapi de toți "șobolanii" care nu-ți fac ție pe plac… la asta nu m-aș fi așteptat. 31 ianuarie 2017 a fost pistol cu apă… Se pregătesc de OUG 13, mai furioasă și mai iute. Posibil și de suspendarea lui Klaus. O să iasă grav. Pregătiți-vă.

Acest articol are 4 comentarii

 1. Gio

  Am prieteni care pentru prima data au inceput sa iasa la proteste si au inceput sa ciuleasca urechile si sa se intereseze de ce se mai intampla in Romania. Prieteni care nu erau interesati sa mearga la vot pentru ca, spuneau ei, „toti sunt la fel, nu am cu cine sa votez”.
  Cu siguranta vor iesi mai multi la vot data viitoare si sper ca asta va face diferenta.
  Pana atunci, insa, D-zeu cu mila.

 2. Ionuț

  „Le cer iertare” și apoi toți cei enumerați. Asta as fi trebuit să auzim. „Îmi cer iertare” este fie o necunoaștere a normelor gramaticale, fie încă o flegmâ aruncată cu sarcasm.

Lasă un răspuns