Statistici după prima lună de Uber Eats în București

Recunosc, nu prea am comandat la Uber Eats, pentru că adresa de acasă nu se află în zona de acoperire, iar la birou avem câteva locuri decente, în zonă, unde putem mânca. Și probabil nu sunt singurul care nu a comandat prea des, din moment ce tocmai au renunțat la taxa de livrare, de 7,5 lei (până pe 31 august), deci vor susține plata livratorilor din comisionul lor. Eu aștept să se umfle harta și Uber Eats să livreze și în Berceni, dar până atunci, vă las câteva statistici, după o lună în București:

  • Shaorma de pui în lipie, Adana kebab și gogoșile de casă sunt cele mai populare feluri de mâncare comandate în platforma Uber Eats.
  • Coca Cola este cea mai populară băutură.
  • Cea mai mare comandă înregistrată pe platformă a avut 26 de produse.
  • Top 5 restaurante preferate ale utilizatorilor Uber Eats: Aria Gourmet, Burger Van Bistro, Divan Express, King Rolls și Nicolai.
  • Timpul mediu de livrare a unei comenzi este de 39 de minute, iar cel mai scurt timp în care o comandă a ajuns la destinație a fost de 5 minute și 45 de secunde.

Pentru a beneficia de livrare gratuită la fiecare comandă până pe 31 august, utilizatorii (noi și existenți) trebuie să introducă în aplicație codul promoțional VARA2018.

 

Lasă un răspuns