Joi, 9 august 2018, ne vedem la Universitate – #FărăPenali

Știu că sunt mulți locuitori ai capitalei care nu au carte de identitate de București, la fel am fost și eu până acum doi ani, așa că vă rog frumos, joi, 9 august, 2018, faceți un bine treceți fix 5 minute pe la Universitate, la fântâni și dați un autograf pentru mine, pe lista cu semnături „Fără Penali în funcții publice”, dacă nu ați semnat deja.

Începând cu ora 17:00, voi fi alături pe baricade, la strâns de semnături, alături de Cristian China Birta, Ana Maria Ivan (Zana Scutecel), Cristian Manafu (Manafu.ro), Miruna Ioani, Marian Ionescu, Dan Dragomir blog, Andreea Mihaela Retea, Alex Ciucă și Oncescu-Brotea Radu Mihai. Stăm până la 20:00, dă join event-ului de pe Facebook, apoi vino, semnează, poate aduci și o listă cu semnături ale colegilor, prietenilor, mai ales dacă sunt din următoarele județe: Alba, Argeș, Bacău, Dolj, Hunedoara, Neamț, Maramureș, Mureș, Suceava, Tulcea sau Vaslui. Află mai multe detalii aici: farapenali.roDE CE BUCUREȘTI?

Aici sunt foarte multi oameni din toata tara, la studii sau la munca.

DE CE STRANGEM SEMNATURI?
* e nevoie de mai multe semnături decât impune legea pentru a ne asigura ca primarii nu ne vor face probleme, anulând o parte din ele
* cu cat sunt mai multe semnături, cu atat inițiativa va avea mai multa forta in parlament
* Daca 1 milion de oameni cer farapenali, o sa fie greu pentru parlamentari sa refuze

Fiecare semnătură contează!

Ajută și tu:
1. Printează lista județului tău de pe www.farapenali.ro
2. Semnează cu prietenii, familia și colegii
3. Adu lista la centrul de colectare din orașul tău https://farapenali.ro/centre-de-colectare sau la voluntarii #farapenali https://www.google.com/maps/d/viewer… SAU trimite un e-mail la farapenali@gmail.com sau un SMS la 0725.500.877 cu numele și prenumele tău, numărul de telefon și adresa din România la care vrei să vină curierul. Transportul este GRATUIT. În 24 de ore semnăturile vor ajunge la noi.

Lasă un răspuns