ProTrolling.psd PLUS altele

În caz că ați avut activități ce au implicat ieșiri la aer liber sau plecări din localitatea de reședință, combinate cu lipsă de net și TV, vreau să vă aduc la cunoștință următoarele, că ar fi păcat să vă scape din vizor:

1. Pesedeii urcă un banner stradal cu mesajul lor ipocrit “ROMÂNIA MERITĂ MAI MULT!”, după care vine Victoraș CopyPonta (n-am uitat de Colectiv) și pune sub un banner de la PRO(st să fii să votezi așa ceva) România, hehe, ce-am mai râs și ce am mai râde dacă ați dispărea cu toții. Numai că tabloul nu era complet până când n-au venit și băeții de la USRPLUS și au trântit al treilea banner, cu mic drop și toate cele. (sursa FB)

 

 

 

2. Peneleii au făcut o glumiță și au cumpărat domeniul romaniameritamaimult.ro – vorba aia, au șters pe jos (online doar) cu pesedeii. Eh, că site-ul avea redirect către pnl.ro care nu mergea, asta e altă mâncare de peștician, între timp au modificat și redirecționează către pagina de Facebook PNL. Apoi USRPLUS au făcut alt mic drop: “Dacă PSD nu funcționează și PNL a răspuns prea târziu, intră pe www.usrplus.ro pentru cei mai buni candidați și cel mai bun plan pentru România în Europa.”

 

 

 

3. Adevărul: Vestele galbene din Justiţie ce protestează în Franţa împotriva corupţiei, au afişat un mesaj de susţinere a fostei şefe DNA, Laura Codruţa Kovesi, pentru funcţia de procuror-şef european. Susţinerea este cu atât mai surprinzătoare cu cât contracandidatul lui Kovesi este procurorul francez Jean-François Bohnert.

 

Lasă un răspuns