Anonim pe internet

Din scroll în scroll, am dat peste câteva site-uri despre care habar nu aveam că există, pentru că nu m-am gândit vreodată la așa ceva, dar nici n-am avut nevoie să fiu vreun anonim la utilizarea anumitor site-uri. Fake name, Fake e-mail, Fake photo, Fake SMS Receiver. Și poate or mai fi, dar nu le-am găsit eu.

1. Fake Name Generator – după cum sugerează și numele, îți generează un nume fals, putând alege naționalitatea numelui, țara de origine sau sexul. Dar asta nu e tot (sper că ai citit cu voce de teleshopping), site-ul îți generează multe alte detalii “personale” precum: număr de telefon, data de naștere, zodia, un număr de card bancar inactiv, înălțime, greutate, grupa sanguină, chiar și o adresă de mail fake, dar funcțională, unde poți primi mail-uri (detalii la punctul 2).

 

 

2. Fake E-mail Generator – simplu de tot, fie că ai trecut prin Fake Name Generator, fie că ai nevoie doar de o adresă de e-mail falsă, dar funcțională, aici e ce trebuie. Ba chiar îți poți și personaliza numele dinante de @

 

 

 

3. This person does not exist este un site care utilizează GAN (Generative Adversarial Networks), un concept de Machine Learning (apărut în 2014) care generează poze cu persoane care nu există. N-o să vă dea nimeni în judecată dacă vreți să ilustrați un articol al unui site de satiră cu un om de aici, e ok.

 

 

 

4. Receive SMS Online – aici nu mai e vorba doar de un site, căci la o căutare pe Google (după Receive SMS Online), veți găsi mai multe site-uri în prima pagină, toate făcând același lucru: pun la dispoziție câteva numere de telefon reale, pe care lumea le folosește pentru a primi coduri de confirmare pentru anumite site-uri. Paltformele web vor afișa toate SMS-urile primite de acele numere.

 

 

 

 

Mai știi vreun astfel de serviciu care te ajută să fii anonim pe net? Lasă-mi un comentariu, te rog, și voi actualiza articolul.

 

 

Photo by Nadine Shaabana on Unsplash

Lasă un răspuns