Încă ești indecis sau nu vrei să votezi? Uite 7 motive să o faci.

Pe 26 mai 2019 este prima etapa din Campionatul Național de Votat, când va trebui să dăm o primă palmă celor care distrug țara pe zi ce trece. Dacă ești hotârât să mergi la vot, aici poți găsi secția la care ești arondat sau unde poți vota, dacă nu te afli în localitatea de domiciliu. Dacă nu, citește în continuare, te rog.

 

Votează și la Refedendum cu DA, la ambele întrebări, că ia uite ce fac băieții șmecheri (​Video cu ministrul Niculae Bădălău care face campanie anti-referendum, prezentat de PNL: „Pune presiune pe primarii PSD să blocheze participarea la vot”):

1 – Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție?

2 – Sunteți de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare și cuextinderea dreptului de a ataca ordonanțele direct la Curtea Constituțională?


 

Aș fi putut să scriu un articol kilometric, dar care sigur ar fi plictisit, așa că am sintetizat (foarte pe scurt) 7 motive pentru care trebuie să votezi (nu doar acum, ci de fiecare dată):

 

    • Pentru milioanele de români plecați din țară, în căutarea unui trai decent. Oficial, în România suntem 19,5 milioane de oameni. Plecați în afara țării, sunt între 5 și 7 milioane de români – deși tind să cred că sunt 7 milioane, poate mai mulți, iar din păcate mare parte muncesc în afară, pentru a trimite bani în țară. Dacă ai vreun membru al familiei, vreun prieten, amic, cunoștință care a plecat peste hotare, pentru o viața mai bună, ieși la vot și schimbă ceva… în curând vei rămâne singur în țara asta prădată de șacalii politici.
    • Pentru autostrăzile promise de 30 de ani. Și pentru toată infrastructura care lipsește din țara asta bogată și furată.
    • Pentru spitalele lipsă, din care te rogi să nu pleci cu vreo infecție. Pentru spitalele regionale promise și uitate.
    • Pentru copiii care învață în școli fără avize de funcționare și siguranță la incendii.
    • Pentru familiile cărora le-au promis salarii și pensii mai mari, dar care trăiesc din ce în ce mai rău.
    • Pentru familiile și prietenii celor 65 de oameni care nu mai sunt printre noi, după regretabilul eveniment de la Colectiv.
    • Pentru că nu le pasă de tine, serios, de 30 de ani se pișă pe tine, mai ales dacă tu te piși pe el de vot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns