Ne-am votat pe ei

Uite ce se întâmplă când nu ne mai batem joc de vot (această armă extrem de puternică), bazinul de votanți al lor, al hoților, corupților și penalilor, a rămas același, poate chiar mai mic pe alocuri, iar prezența masivă la urne le-a dat-o peste vot bot.

  • Înainte nu aveam cu cine vota, uite că acum s-au schimbat lucrurile, în București, USR PLUS a bifat un rezultat extraordinar: 40,61%! PNL a luat 15,76%, iar PSD 16,69%. Da, 1 din 8 voturi din București a fost pe liste suplimentare, dar chiar și așa, dacă se mențin procentele, la alegerile locale din vara lui 2020, nu mai pupă PSD niciun primar, probabil nici PNL. Prezența la vot a fost de 49,26%, la nivel național. (Hotnews)
  • După numărarea a aproximativ 97% dintre voturi + Diaspora (35%) treaba stă cam așa:


  • Diferența dintre USR PLUS și PSD este de câteva zeci de mii de voturi, asta în timp ce sute de mii de români nu au putut vota în diaspora (pentru asta Meleșcanu trebuie să plece pentru totdeauna din funcția pe care o parazitează deja de prea mult timp). Atunci când mai auziți pe cineva că votul lui nu contează, dați-i cu diferența asta peste nas.

  • UDMR a fost votat aparent inexplicabil de mii de oameni în județele fără comunitate maghiară din Moldova și sudul țării. Surse politice au declarat pentru G4Media.ro că explicația numărului mare de buletine obținute de UDMR e direcționarea de voturi de la PSD – g4media.ro

  • Curiosul caz al rezultatelor UDMR la alegeri: Zeci de mii de voturi și scoruri de până la 6-7 ori mai mari decât la alegerile din 2016 în județe fără comunități maghiare. În Botoșani sunt 18 maghiari înregistrați oficial, dar UDMR a obținut 926 de voturi – hotnews.ro

  • PSD (2019): 2.039.939 voturi = 22,5% /// PSD-UNPR-PC (2014): 2.093.234 voturi = 37.6%. Acum vede toată lumea ce înseamnă o prezență mare la vot.

 

  • Știrile ProTV: PSD intentioneaza sa blocheze accesul in Parlamentul European al candidatilor impusi de Liviu Dragnea din afara partidului. Este vorba despre cei „parasutati” de Dan Voiculescu pe lista PSD: Carmen Avram, Chris Terhes, Tudor Ciuhodaru si Maria Grapini.
  • Conform listelor, aceștia sunt europarlamentarii care ne vor reprezenta:

PNL: 10 mandate
1. Rareş Bogdan
2. Mircea Hava
3. Siegfried Mureşan
4. Vasile Blaga
5. Adina Vălean
6. Daniel Buda
7. Dan Motreanu
8. Gheorghe Falcă
9. Cristi Buşoi
10. Marian-Jean Marinescu

PSD: 8 mandate
1. Rovana Plumb
2. Carmen Avram
3. Claudiu Manda
4. Cristian Terheş
5. Dan Nica
6. Maria Grapini
7. Tudor Ciuhodaru
8. Dragoş Benea

Alianţa USR-PLUS: 8 mandate
1. Dacian Cioloş
2. Cristian Ghinea
3. Dragoş Pîslaru
4. Clotilde Armand
5. Dragoş Tudorache
6. Nicu Ştefănuţă
7. Vlad Botoş
8. Ramona Strugariu

Pro România: 2 mandate
1. Corina Creţu
2. Mihai Tudose

PMP: 2 mandate
1. Traian Băsescu
2. Eugen Tomac

UDMR: 2 mandate
1. Iuliu Wikler
2. Lorant-Gyorgy Vincze

ALDE: 0

 

  • Și imediat după condamnarea definitivă, cu executarea, a lui Liviu Dragnea, în Piața Victoriei a avut loc Sărbătoarea Primei Victorii, unde am fost peste o mie de oameni și a arătat cam așa. Ah, până și actorul Manu Bennett (cunoscut din Spartacus și Arrow), după prezența la East European Comic Con, a fost prezent în Piața Victoriei:

 

 

 

 

Lasă un răspuns