3 băuturi răcoritoare pe care mi le-aș dori în România

Anul trecut scriam despre 6 branduri pe care mi le doresc în România (n-a ajuns niciunul, cu prezență proprie), iar acum, după vacanța în State, mi-e tare dor de trei băuturi răcoritoare pe care mi le-aș dori mult de tot și la noi.

1. SNAPPLE – În prima zi de New York, tot vedeam gherete stradale (cu mâncare din aia dubioasă, pe care ți-e frică să o încerci) care aveau multe băuturi în frigidere, care de care mai colorate. Mi-a atras atenția o sticlă cu ceva ice tea, dar n-am apucat să văd bine numele. Numai că am tot dat peste astfel de food-truck-uri, până când m-am oprit lângă unul și am citit: Snapple. Aha, bun, ia să văd dacă-l au în meniu pe unde mâncăm noi (ceea ce s-a și întâmplat, plus că l-am găsit și în supermarket-uri, la 0,5 dar și la 2 litri).

Snapple a apărut în 1972, fix în New York; prin 1987 au făcut primul ice tea de lămâie, iar acum au în portofoliu ceaiuri, sucuri de fructe, limonadă și apă îmbuteliată. Ice tea, ca ice tea, dar sucurile de fructe sunt super bune, am băut aproape în fiecare zi, atât în NY, cât și în Miami. Prețul de supermarket este un dolar și un pic, sticla de ~0,5, iar în restaurante/pizzerii, era de la 2,5 dolari în sus.

Din păcate, în România nu există, chiar dacă este produs acum, de compania mamă care deține și Dr. Pepper, dar, din fericire, există în Europa: în Danemarca, Finlanda, Germania, Irlanda, Olanda, Norvegia, Suedia, Elveția și UK, deci anul ăsta voi mai bea de două ori. Cel puțin de două ori, și poate iau și la bagaj.

Detalii și sortimente disponibile SNAPPLE, în funcție de țară, aici, iar istoria, aici.

2. TROPICANAmai țineți minte sucul Tropicana, din copilărie? Cel de portocale, la cutie triunghiulară, cu pai? Doar cei care au măcar 25 de ani și-l amintesc, probabil. Eh, poate că atunci nu era cine știe ce… doar pentru noi, că altceva nu aveam. Însă acum, în SUA, Tropicana are o multitudine de produse, numai că nu prea le-am găsit pe toate prin magazine, doar Rasperry Lemonade, Watermelon Juice, Lemonade și Original am văzut și băut. Bune de tot!

Văd că Tropicana există și prin Europa, doar că lista de produse disponibile e total diferită față de cea din State.

Tropicana – lista de produse disponibile în SUA, aici.

3. Coca-Cola Orange Vanilla – Am testat toate gusturile de Coca-Cola disponibile la noi sau prin țările pe unde am mai fost, plus ce am mai primit din Japonia (Peach, înainte să apară la noi) + Raspberry și Mango, ediții limitate din SUA, excelente amândouă.

În cele două săptămâni petrecute în State am descoperit Coca-Cola Orange Vanilla, iar cum și mie și Dianei ne plăcea oricum Coke Vanilla, noua descoperire a fost o revelație cocacolicească.

Coca-Cola Orange Vanilla a fost lansată în Statele Unite, pe 25 februarie 2019 și nu am găsit informații despre disponibilitatea în alte țări, deși am tot citit ceva de UK, dar nimic concret. 🙁

 

Acest articol are 2 comentarii

Lasă un răspuns