adidas x AriZona Iced Tea la 0,99$

Că tot am scris ieri despre 3 băuturi pe care mi le-aș dori în România (toate trei din SUA), azi mi-a sărit în feed colaborarea asta mișto de tot: adidas x AriZona Iced Tea. Adică modelele Yung 1 și Continental, de la adidas, au fost redesenate în câte două variante coloristice inspirate din design-ul celebrului Iced Tea AriZona, urmând a fi comercializate la prețul simbolic de 0,99$.

 

Pe 18 și 19 iulie 2019, în pop-up store-ul din New York (208 Bowery, NYC) ar fi trebuit să se vândă colecția adidas x AriZona Iced Tea, la prețul cunoscut și recomandat de vânzare al ceaiului. Regulile erau simple: o singură pereche per cumpărător, plata acceptată fiind bancnota de un dolar, de la 11 AM la 7 PM, în limita stocurilor disponibile.

Eh, numai că oamenii au început să formeze cozi încă de la ora 3 AM, în ploaie, astfel încât la ora deschiderii magazinului, erau deja peste 700 de persoane strânse. Unde e înghesuială, apar ușor incidente, astfel că după doi puștani au fost loviți, iar o tipă a primit o sticlă-n cap, Poliția a intervenit și a închis magazinul, fără ca vreo pereche de snearkers să fie vândută. Nada, zero.

Drept urmare, acum prețul de resell este de 200$ pe StockX, dar probabil va crește, în urma situației create. Încă nu se știe dacă se va organiza un alt eveniment de vânzare, la prețul de 0,99$, conform planului inițial. Păcat, sunt chiar mișto, mi-ar fi plăcut și mie o pereche de Continental.

 

 

 

 

 

 

 

 

Surse: 1, 2, 3

Lasă un răspuns