Primele bilete la NEVERSEA 2020 (2-5 iulie)

Dacă perioada a fost deja anunțată, acum a venit momentul să fie scoase la vânzare și primele bilete pentru cea de-a patra ediție de NEVERSEA Festival (2-5 iulie 2020, Constanța).

 

Știu, și voi așteptați aftermovie-ul ediției de anul acesta, dar trebuie să mai avem puțintică răbdare. Până atunci, vă las mai jos informațiile despre primul val de bilete scoase la vânzare, căci sunt mai multe variante:

  • Abonamentele General Acces Basic sunt la prețul special de 94 de euro plus taxe, din prețul final de 144 de euro plus taxe. La această variantă de abonament faniifestivalului au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziția abonamentului. După acest termen, deținătorii abonamentelor vor trebui să plătească taxe suplimentare.
  • Abonamentele General Acces Flexi costă 99 de euro plus taxe, din prețul final de 159 de euro plus taxe. La această variantă, participanții au posibilitatea să-și facă check-in online gratuit cu până la 14 zile înainte de începerea festivalului. În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele.

  • Abonamente General Access Risk Free la prețul de 104 euro plus taxe, din prețul final de 159 de euro plus taxe. La această variantă, cei care au achiziționat abonamentul pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maximum 30 de zile de la achiziția acestuia și îl pot returna cu până la cel puțin 14 zile înaintea de începerea festivalului.

  • Abonamentele VIP sunt la prețul de 210 euro plus taxe, din prețul final de 260 de euro plus taxe. Abonamentul VIP este dedicat celor care au peste 18 ani, iar cei care îl achiziționează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maximum 30 de zile de la plata abonamentului.

Toate abonamentele pot fi achiziționate de pe neversea.com

În cele patru zile de NEVERSEA 2019, peste 240.000 de participanți din țară (dar și din străinătate) au trecut pragul tărâmului NEVERSEA. Peste 150 de artiști internaționali au urcat pe cele 7 scene. Cei mai mulți participanți au venit din orașele București și Constanța, urmate de Cluj-Napoca, Ploiești, Brașov și Timișoara. Festivalul NEVERSEA a avut participanți din 95 de țări de pe întreg globul. Dintre aceste țări, cei mai mulți participanți au ajuns din Marea Britanie, Franța, Israel, Germania și Statele Unite ale Americii.

Lasă un răspuns