WeContent, o conferință mișto despre Content Marketing

Știu, sunt multe conferințe în București, unele mai interesante decât altele, iar dacă ai realizat că aproape s-a dus anul și n-ai apucat să ajungi la niciuna, află că nu e timpul pierdut. WeContent are loc pe 7-8 noiembrie 2019, la Grand Cinema (Băneasa Shopping City) și reunește peste 450 de specialiști și aduce la București câțiva dintre cei mai buni experți în content marketing la nivel internațional.

A doua ediție WeContent aduce în România experți de talie internațională, printre ei numărându-se cunoscutul speaker Jay Baer, autor a șase bestseller-uri și fondatorul Convince & Convert, companie ce a primit premiul pentru cel mai popular blog de content marketing și cel mai bun podcast de marketing de la Content Marketing Institute.

Pe lângă Baer, pe scena WeContent 2019 vor urca Sonja Jefferson, unul dintre cel mai apreciați experți în content marketing din UK, Jon Wuebben, fondatorul Content Launch și autorul mai multor cărți de succes, Marcus Tober, cunoscut expert SEO, numit European Search Personality of the Year în 2016, Jon Burkhart, strateg, speaker și autor cunoscut, dar și un showman de excepție, și Valentin Pintilescu de la LooLoo Kids, ownerul celui mai mare canal de YouTube din Europa Centrală și de Est.

Prima zi va fi cea de conferințe, iar cea de-a doua are trei masterclasses. Biletele încă mai pot fi achiziționate de aici:

Lasă un răspuns