Unde găsesc prosoape ca lumea?

Nu-mi răspundeți că la hoteluri, asta știu și eu, dar n-am furat plecat niciodată cu vreun prosop din locurile unde am fost cazat. Plus că nu vreau albe, n-am chef să le spăl cu înălbitor și nici să le duc la curățătorie… numai de asta nu mai aveam timp.

 

Treaba e simplă, mor de draci când mă șterg cu un prosop nou, care deși a fost spălat înainte de prima utilizare, tot lasă toate scamele din lume pe al meu corp divin. Bă, nu există loc de pe corp unde să nu găsesc o scamă de culoarea prosopului. Da, știu, îmi veți spune să mai bag o spălare… degeaba, am prosoape care nici după 10 spălări nu au năpârlit suficient. Iar dacă mai sunt și închise la culoare, prosoapele fac parcă în ambiție, colorează toată cada, de fiecare dată.

 

*** vezi și articolul despre Unde găsesc perne de calitate, cu puf și pene de gâscă?

Așa că vă întreb, din experiență și pe testate, de unde să cumpăr niște prosoape de calitate, 140 x 70 cm, care nu sunt albe, ci oricât de colorate, dar care nu lasă scame, ca Hansel şi Gretel, de parcă le e frică să nu se piardă de la duș până la uscător, via coșul de rufe. Ah, și musai să fie dintr-un bumbac bun, care absoarbe apa bine, iar materialul să fie unul moale, nu sac de ciment.

 

Help a brother, dar nu săriți cu din alea de 300 de lei bucata, că… bucăți îmi iau de la Diana.

UPDATE: Mai multe comentarii, aici.

Acest articol are 8 comentarii

 1. Dragos Mone

  English Home.

 2. Laurențiu

  Salutare.
  găsești la decathlon. Din microfibră (știu că ai spus de bumbac). Testează unul și nu ai să fii dezamăgit.

 3. Andrei G

  IKEA – si nici nu sunt scumpe (in jur de 30-40 de lei/bucata)

Lasă un răspuns