Internet gratuit 4G de la Telekom și licențe în platforma educațională Adservio pentru profesori, elevi și părinți, până la finalul anului #FoarteTareFrate

Trecem printr-o perioadă de cumpănă, cu toții, ceva nemaiîntâlnit pentru majoritatea dintre noi, iar cel mai important e să rămânem uniți, să avem grijă unii de alții și să continuăm împreună, la bine și la greu. Mă bucură să văd cum vedete internaționale, branduri mai mari sau mai mici, cu toții încearcă să ajute și cred că asta e cheia succesului, să nu ne lăsam bătuți, nici panicați, ci să fim precauți, dar să ne desfășurăm activitățile în continuare, mai ales online.

 

Un exemplu mișto este ceea ce fac Telekom România și Adservio, care oferă gratuit, până la sfârșitul acestui an, internet 4G și licențe în platforma de management educațional Adservio, o soluție digitală unică prin care se asigură continuitatea procesului educațional, chiar și de la distanță. Astfel, toate unitățile de învățământ interesate pot beneficia gratuit de acest pachet educațional integrat.

Platforma Adservio acoperă funcționalitățile indicate de Ministerul Educației și Cercetării pentru perioada următoare prin organizarea de cursuri online, gestionarea materialelor suport de curs și a temelor, notarea în catalogul virtual și informarea părinţilor prin rapoarte automate despre evoluţia și activitatea elevilor.

 

Prin intermediul acestei platforme unice, cu peste 300.000 de utilizatori din peste 200 de școli din întreaga țară, se asigură:

  • catalog în format electronic;
  • transmiterea de teme și proiecte online;
  • evaluarea elevilor și notarea lor;
  • crearea și distribuirea de teste online;
  • comunicarea directă între elevi, părinți, profesori, directori și inspectorat;
  • distribuirea lecțiilor și resurselor didactice necesare;
  • distribuirea rapoartelor către Inspectorat și Ministerul Educației.

 

Platforma poate fi utilizată atât în varianta desktop cât și aplicație mobilă.

În plus, pentru susținerea cursurilor în format video, profesorii și elevii au la dispoziție, în mod gratuit, soluția Office 365 A1 de la Microsoft. Acest pachet este special creat pentru mediul academic și oferă Exchange Online (email), Sharepoint Online și OneDrive for Business (pentru stocarea și managementul documentelor), Teams (colaborare, mesagerie instant, conferințe audio-video), Office Online și Office pentru dispozitivele mobile.

În cazul în care doriți să beneficiați de acces la platformă, accesați link-ul acesta, iar o echipă dedicată vă va contacta în termen de 24 de ore, pentru activarea contului și training rapid online. Mai multe detalii găsiți aici.

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns