100% gratis, de Black Friday

  • Post author:
  • Post category:promo

De Black Friday, ce e mai bun decât ieftin? Cum ce, 100% gratis. Până pe 29 noiembrie, la Telekom, ai Mobil Nelimitat, 100% gratis, 100% nelimitat și fără obligații. În plus, găsești discounturi de până la 80% la nenumărate modele de telefoane.

 

În perioada 5-29 noiembrie 2020, Black Friday de la Telekom vine cu pachetul Mobil Nelimitat, 100% gratis, fără obligații, disponibil în orice magazin Telekom sau online, pe blackfriday.telekom.ro. Astfel te poți bucura pentru o perioadă de 30 de zile de Internet 4G nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate.

Totodată, printr-o experiență complet digitală, care durează mai puțin de 5 minute, poți face trecerea de la cartelă la abonament, fără perioadă minimă contractuală. După cele 30 de zile, în funcție de alegerea utilizatorului, prețul opțiunii Mobil Nelimitat va fi de 6 euro credit (+TVA) dacă acesta rămâne utilizator de cartelă și de 6 euro/lună (TVA inclus) dacă alege abonamentul Mobil Nelimitat. Activarea abonamentului Mobil Nelimitat se realizează prin înregistrarea numărului pe telekom.ro/vreaunelimitat, parcurgând doar câțiva pași simpli. Clienții care nu doresc să se înregistreze pot utiliza în continuare serviciile pe cartela preplătită, până la expirarea acesteia.

Tot în oferta Black Friday Telekom se regăsesc nenumărate modele de telefoane cu reduceri de până la 80%. Spre exemplu, printre telefoanele de top cu reduceri semnificative se regăsesc, Samsung Galaxy A51, disponibil la prețul de 999 lei (TVA inclus), în urma unei reduceri de 30%, Samsung Galaxy S10 la prețul de 1.999 lei (TVA inclus), în urma unei reduceri de 52% sau Huawei P Smart Z la 649 lei (TVA inclus), în urma unei reduceri de 22%. Detalii aici.

În plus, Telekom Romania a pregătit și o surpriză pentru clienții care activează cartela Mobil Nelimitat din oferta Black Friday și care îndrăznesc să viseze la excursia de neuitat pe care o vor face în România când lumea va fi din nou deschisă pentru exploare – Telekălătoria. Campania se desfășoară www.telekom.ro/telekalatoria, în perioada 05-22 noiembrie 2020, și se adresează tuturor celor care activează prin apel la 1234 cartela Mobil Nelimitat și povestesc despre telekălătoria din România care i-a impresionat, despre locul din țară în care s-ar reîntoarce cu drag. Premiul este reprezentat de un city break pentru două persoane în cea mai menționată destinație de către participanți. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți cu ajutorul programului random.org, dintre cei care îndeplinesc condițiile campaniei.


Lasă un răspuns