Pandemia a impulsionat vânzările de lumânări parfumate

Dacă tot stăm acasă din martie, multe dintre cumpărăturile făcute în această perioadă (mai mult online, desigur), au fost pentru casă, normal. Noi ne-am schimbat mașina de spălat, ne-am luat și uscător de rufe, aspirator, aparat de curățat cu aburi și… foarte multe lumânări parfumate. Diana e de vină, dar recunosc, am ajuns să îi mai bat și eu câte un apropo, gen “nu mai luăm și noi o lumânare nouă?”.


Pentru că nu prea mai ieșim pe afară, acum o lumânare mare se duce la o lună, iar înainte ținea și un anotimp. Am ajuns să cumpărăm foooarte multe lumânări, mai ales că eu fumez, deci în bucătărie e aprinsă permanent o lumânare, să miroasă frumos. Dar mai e una și în dormitor. Și alta în sufragerie. :))

Ce mi se mare fain e că nu am achiziționat doar pentru noi, ci și pentru prieteni și familie, mai ales acum, de sărbători. Și, deloc neașteptat, și noi am primit lumânări cadou. Să miroasă a bogăție, după cum spune minunata mea soție :))

Așa că mai jos vă las câteva recomandări de lumânări parfumate (din alea mișto), într-o selecție făcută de Diana:


Bath & Body Works – cele mari au 3 fitiluri, miros incredibil de bine și parfumul umple imediat camera. Din păcate nu prea se găsesc pe la noi. Am cumpărat din Dubai, SUA și Mexic, dar în Europa nu au niciun magazin oficial. În schimb le găsești uneori pe notino.ro sau gioelle.ro. Momentan mai avem una singură acasă, pe care încă nu am aprins-o, dar care oricum miroase chiar și așa, fără capac. Sunt preferatele noastre, de departe.




Când nu avem / nu găsim Bath & Body Works, apelăm la Yankee Candle, care de asemenea miros foarte bine, au și mai multe brand-uri sub umbrelă, de exemplu Woodwick, acestea având fitil de lemn, care atunci când arde se aude fix ca un lemn care trosnește în sobă. De exemplu Oud Wood are un parfum masculin și miroase incredibil de fain. Găsiți pe alese pe notino.ro sau eMag.




IKEA a lansat recent o gamă de lumânări (OSYNLIG) în colaborare cu BYREDO (brand cunoscut pentru parfumurile de nișă). Sunt 13 lumânări în colecție, pe online le prindeți mai greu, dar în magazine aveți șanse să le găsiți și mirosiți – eu am comandat patru, online, însă până la confirmarea comenzii nu era niciuna pe stoc… Au și prețuri mai mari decât obișnuitele lumânări de la IKEA, dar merită. Cele mici costă 25 de lei, cele medii sunt 50, iar cele mari – 120 de lei (dar sunt maaari, au 4 fitiluri și cântăresc peste 2 kg – asta și datorită recipientului ceramic). Le găsiți aici, iar povestea aici.




Desigur, să nu uităm de brand-ul nostru preferat, Rituals (despre care am tot scris) – le găsiți produsele pe eMag, Best ValueDouglas, Sephora, din păcate site-ul lor oficial nu (mai) livrează în România decât anumite produse (găsiți detalii pe site-ul lor):

Acest articol are 2 comentarii

  1. catalin lupu

    Multumim de recomandare !

  2. Andra

    Eu zic să o surprinzi cu o lumânare Flair Scent 😉. Sunt din ceară de soia 100% naturală, ard mai curat, iar recipientele sunt super sexy. Faza faină e că poți să le trimiți la refill după ce consumi ceara. Înarmează-te cu răbdare că ai câteva arome din care poți alege

Lasă un răspuns