Anul acesta sărbătoresc Saint Patrick’s Day acasă + Concurs: 3 kit-uri de petrecere

Corect ar fi fost ȘI anul acesta sărbătoresc Saint Patrick’s Day acasă, căci și anul trecut am făcut la fel, eram în a doua zi de stare de urgență, din fericire cu stocuri suficiente de mâncare și Guinness. Sper, totuși, ca în 2022, data de 17 martie să mă prindă într-un irish pub, cu un pint în mână, cântând și dansând alături de mulți prieteni, așa cum o făceam în fiecare an. Dar până atunci, oriunde e Guinness, e Saint Patrick’s Day. Vezi mai jos cum m-am pregătit de petrecere și cum poți câștiga unul dintre cele 3 kit-uri fix la fel ca al meu.


Cum anul acesta nu ajung într-un pub, am improvizat puțin, pentru că nu locația contează, ci doar spiritul irlandez și puțină magie, mai exact un #pintdemagie. Mi-am scos papucii de casă preferați (atenție să nu-i ratați în clipul de mai jos), am personalizat un tricou de sărbătoare și sunt gata de ciocnit pahare.




Așadar, tu fii pregătit cu stocul responsabil de Guinness, accesează postarea de concurs de pe Instagram, urmează pașii din descriere și înscrie-te pentru unul dintre cele trei kit-uri de petrecere. Desigur, concursul se adresează doar persoanelor majore din România. Și gata, cu un pint de magie și o ținută de sărbătoare, faci rai pub din ce ai la tine acasă, pe 17 martie. Iar dacă suntem cuminți și responsabili, poate la anul ne vedem cu toții în pub-uri, cu muzică irlandeză live, așa cum am fost obișnuiți de Guinness în fiecare an.

Sláinte!



Lasă un răspuns