Așa încurajezi vaccinarea: cu mici de Obor

Primarul Sectorului 2 a declarat că prin Piața Obor trec aproximativ 60.000 de oameni, săptămânal, așa că a luat o decizie românească, dar care sunt sigur că va funcționa: în fiecare weekend, de vineri până duminică, între 08:00 și 20:00, în Piața Obor va funcționa un centru mobil de vaccinare, cu sprijin privat din partea administratorilor pieței și al Terasei Obor care oferă gratuit o porție de mici pentru fiecare persoană care se va vaccina.


Capacitatea de vaccinare a centrului mobil din Piața Obor va fi de minimum 1.000 de doze de Pfizer și Johnson & Johnson, disponibile fără programare, deci cu vaccinare pe loc. Pariul meu e că dozele se vor epuiza rapid. Ce vaccinare în Piața Constituției, la Bran sau la bibliotecă, micii cu muștar sunt soluția! Mă și mir că până acum nu s-a gândit nimeni la această idee excepțională, nu de alta, dar la Obor chiar sunt cei mai buni mici, nu ca pe Dedulești unde fix azi, la 4 din 5 agenți economici s-au găsit probleme iar 78 kg de alimente au fost oprite definitiv de la vânzare (Digi 24). Și tot astăzi, în România, am depășit pragul de 4.000.000 de persoane vaccinate cu schemă completă în cadrul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, dar din păcate numărul peroanelor care se vaccinează cu prima doză a scăzut la sub 20.000/zi.

Ah, și poate măcar pentru UNTOLD se mai vaccinează ceva lume nouă, de la 12 ani în sus. UNTOLD 2021 va avea loc în perioada 9-12 septembrie, iar cine nu are deja bilet se poate înregistra pe untold.com/register, urmând ca joi, 10 iunie 2021 să poată achiziționa la prețuri magice, ulterior vânzarea de abonamente va fi deschisă public, la următorul nivel de preț.





Foto furată de la amicul Pandutzu

Lasă un răspuns