Știm când au loc Neversea & Untold 2022, acum începe goana după cazări

Dacă suntem cuminți, ne facem dozele necesare și nu ne mai lovește alt val, poate că rata de incidență va fi din nou sub 2 la mie, ca să ne putem bucura de festivalurile de la noi din țară. Probabil va fi și primul an în care voi ajunge la Electric Castle, așa că haida să facem și fim bine, căci sigur nu ne dorim terase și restaurante închise la ora 21:00, la vară (asta doar printre alte restricții). Mai jos găsiți detalii despre prețurile biletelor la Neversea și Untold 2022, dar și câteva cazări de juma de miliard de lei vechi + recomandări de cazări testate.


Neversea Festival va avea loc în perioada 7-10 iulie 2022, joi-duminică, Neversea Beach – Constanța. Abonamentele de 4 zile pornesc de la 104 euro + taxe (redus de la 184 euro) și ajung la 260 de euro + taxe, cele VIP. Mai multe detalii, aici. Iar în ceea ce privește cazarea, slabe șanse să găsiți la un preț decent în proximitate, probabil cea mai ok variantă este, culmea, o cazare în Mamaia, la 10-14 km. Deci aveți nevoie de măcar un șofer care nu bea + mașină sau suficienți bani de taxi… ori luați transportul în comun. Desigur, poate mai găsiți niște Airbnb / Booking, mai modeste și cu mai multe paturi, căci la hoteluri nu aveți șanse ori nu scăpați fără mia de euro pe o cameră.Untold Festival tocmai și-a anunțat perioada, între 4 și 7 august 2022, la Cluj-Napoca, așa cum ne-a obișnuit de șase ediții încoace. Primele abonamente pentru UNTOLD 2022 vor fi puse în vânzare joi, 18 noiembrie.
Fanii se pot înregistra pe untold.com/register pentru a fi primii care își achiziționează intrarea
în tărâmul magic, anul viitor. Prețurile pentru prima rundă de abonamente sunt următoarele:
• Abonament General Access Basic – 129 euro + taxe
• Abonament General Access Risk Free – 139 euro + taxe
• Abonament VIP – 340 euro + taxe

Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot alege să participe la ediția din 2022
sau la cea din 2023, în funcție de preferințe, direct din contul de check-in, începând de joi,
18 noiembrie.
Mai multe informații sunt disponibile pe untold.com.


Între timp a apărut și aftermovie-ul UNTOLD 2021 și este, probabil, cel mai fain dintre toate de până acum:


Iar în ceea ce privește cazarea, deja e jale mare de tot. Imediat după anunțul Untold, prima cazare ce mi-a fost recomandată de Booking a fost una de 10.575 de euro, reducere de la 11.750 – Red Hotel Accomodation. Iar pe harta Booking, de la 323 de euro (în afara orașului), până la o mie, două, cinci, șase și cea de 11.750 de euro. Dar dacă nu aveți alte variante sau combinații, căminele puse la dispoziție pe site-ul Untold sunt o variantă mai mult decât decentă, pe testate vă spun (nu sunt nici acestea ieftine, dar sunt ok, în lipsa altor opțiuni). Oricum doar dormi și te speli, deci nu ai nevoie decât de un pat curat, o baie decentă și aia e. Cazările vor fi disponibile pe site-ul Untold undeva mai spre vară, cam așa s-a întâmplat până acum.Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns