Cei mai buni mici livrați în București

Am renunțat să mai fac mici acasă pe grătar, nici nu prea am nimerit carne bună, iar la Godac și Ciotoianu nu mi-e chiar comod să ajung să cumpăr. Așa că atunci când nu sunt prin zona Obor, la mama lor, comand din aplicații de food delivery (deja mă știu cu toți curierii și livratorii, csf). Pentru că băieții de la Obor nu livrează (păcat, ar face bani frumoși), am pentru voi trei recomandări bune de tot, de unde puteți comanda mici, mititei, smalls, cu livrare pentru poftă mare.


Cea mai bună combinație e La Ciotoianu (Tazz by eMag) – probabil cei mai buni mici din zonă, că nu pot spune din București, când ei sunt în Ilfov (Popești Leordeni). Au intrat pe Tazz acum 3-4 săptămâni, costă 4 lei micul, iar dacă n-ați mâncat niciodată de la Ciotioianu, atunci vă avertizez că micul e mare de tot, adică dublu față de unul normal. Eu mă satur din 3-4 mici normali, acum de abia am reușit să mănânc 2. Desigur, alături de cartofi prăjiți cu brânză rasă (14 lei, 500 grame). Iar muștarul este 2,5 lei. Ambalajul e meh, adică fix cea mai ieftină pungă (care se aburește la transport, desigur), dar gustul contează. Comandați și nu regretați, vorba aia. Las mai jos două capturi din Instastories, căci de poze n-am mai avut timp. 😀

 


Următoarea recomandare este una testată des, mai ales înainte de pandemie, când meregeam de multe ori la vreo terasă City Grill (unde au mai multe tipuri de mici: de Obor, de Lehliu Gară, de Medgidia și micii lui Iordache). La livrare (delivery.citygrill.ro) au doar un singur meniu, Mici Need4Food Hero (3 buc) care costă 25 de lei, dar conține și cartofi prăjiți + muștar. Combo decent, ambalaj eco, din carton, totul la superlativ (mare, nu mic, dar cu mititei, ați înțeles voi).


Iar ultima recomandare, dar nu cea din urmă, este Presto Pizza (care au și Presto Ristorante, de unde trebuie neapărat să mâncați Tagliata con rucola e parmegiano – mușchi de vită, rucola, parmezan, cartofi la cuptor cu rozmarin 200g, 57 de lei). La Presto Pizza e 4,5 lei micul mic, tre să cumperi cel puțin trei (oricum nu te saturi din mai puțini), poți alege dacă să fie bine făcuți sau nu, bagi și niște cartofi cu usturoi, pită, și aia e. Comanzi direct de la ei din aplicație, unde la plata cu cardul mai au niște promoții.

Dacă mai aveți și voi alte recomandări de restaurante care livrează mici buni, zic să vă sară muștarul în comentarii, chiar vă rog!


Acest articol are 2 comentarii

  1. Cornelia Cozos

    Restaurant Camizo. Sunt foarte mari (100 gr unul) si foarte buni.

Lasă un răspuns