Squid Game pe bune, cu premiu de 456.000$, într-o producție de 3,5 milioane de dolari

Probabil îl știți pe Mr. Beast, tânărul YouTuber de doar 23 de ani, cu o avere estimată la aproximativ 20 de milioane de dolari. Asta pe lângă multele milioane donate, altele adunate în strângeri de fonduri pentru a planta copaci sau curăța oceane sau multe alte milioane de dolari oferite ca premii în clipurile sale. Jimmy Donaldson (Mr. Beast) are peste 75 de milioane de abonați pe canalul principal și aproape 140 de milioane pe toate canalele sale, unde a adunat aproape 20 de miliarde de vizualizări.

Desigur, nu câștigă bani doar din muuultele vizualizări de pe YouTube (un estimat de 15.000 de dolari pe zi), ci și din hainele proprii vândute, plus sponsorizări de la brand-uri (din zona de gaming, în special). A cumpărat insule, a organizat multe concursuri pentru prietenii săi, dar și pentru abonații de pe YouTube, iar acum a investit 3,5 milioane de dolari pentru a replica Squid Game în viața reală. Tot 456 de jucători, premiul adaptat puțin, adică 456.000 de dolari (nu 38 de milioane, cât e echivalentul a 45,6 miliarde de won), chiar și rundele au fost replicate aproape perfect (desigur, în limita posibilităților – ca să nu dau spoilere pentru cei care nu au văzut serialul complet). Foarte, foarte mișto.

$456,000 Squid Game In Real Life a fost uploadat acum 24 de ore și deja a strâns 40 de milioane de vizualizări, e pe locul 8 în Trending (România) și pe locul 1 în SUA, UK, Australia, Austria, Belgia, Canada, Croația, Cipru, Danemarca, Egipt, Estonia, Finalnda, Georgia, Germania, Irlanda, Israel, Iordania, Olanda și multe alte țări.

Dați un play neapărat, dacă nu l-ați văzut până acum. E foarte, foarte mișto!


Acest articol are 2 comentarii

Lasă un răspuns