Prețuri Primark în România

Pe 17 noiembrie, am postat pe Facebook (Pagină / Profil) despre deschiderea primului magazin Primark în România – 15 decembrie 2022, ora 10:00, Park Lake Mall București. Spuneam atunci asta Primul Primark din România va fi inaugurat pe 15 decembrie, în Park Lake (București). Acum sunt curios și ce prețuri vor fi, plus varietatea gamelor de produse, căci în UK (Londra) sunt super ok (ambele), pe când în Spania (Barcelona) e cam meh (scumpe și nu prea multe articole)”, iar comentariile și părerile împărțite le găsiți accesând link-urile de mai sus. Dar acum am ceva noutăți pe care vreau să le împărtășesc cu voi și să le discutăm puțin – am aflat care sunt produsele și prețurile Primark, în România.


Nu par a fi foarte multe produse, cel puțin cele la care avem disponibile și prețurile, care nu sunt mari conform așteptărilor multora (me included). Primark Romania are șase categorii: femei, bărbați, copii, bebeluși, produse pentru casă, frumusețe:

Gama de articole pentru femei include 430 de produse, cu prețuri între 7 lei (cercei) și 207 lei (palton lung):


Gama de articole pentru bărbați include 226 de produse, cu prețuri între 10 lei (stilizator de barbă) și 245 lei (palton ):


Gama de articole pentru copii/bebeluși include 235 de produse, cu prețuri între 7 lei (elastice de păr roz, 30 buc) și 125 lei (Geacă parka cu glugă și căptușeală din blană artificială):


Gama de produse pentru casă include 125 de produse, cu prețuri între 5 lei (floare artificială pompon roz cu tijă simplă) și 270 de lei (troller):


Gama de produse beauty include 122 de produse, cu prețuri între 4 lei (mască de față) și 70 de lei (mască pentru terapie pe bază de lumină cu LED):


Rămâne de văzut dacă la deschiderea de joi, 15 decembrie 2022, primul magazin Primark din România va avea și alte produse, în completarea celor de pe site (NU, nu există magazin online Primark, nicăieri în lume). Păreri? 🙂

Acest articol are 3 comentarii

  1. Adri

    Mai scump. Eu îmi luasem cu 10 lei tricoul, maxim 50 lei pe blugi. Acum s-or fi scumpit și afară că n-am fost la ei anul ăsta, dar 60 lei un tricou e chiar mult pentru Primark.

    1
    1
  2. Bica Andreea

    Preturi de România. Preturile sunt foarte mari comparativ cu preturile din Anglia. Vedem ce va fi dar deja sunt dezamăgită complet😐

  3. Madalina

    Foarte scump , comparativ cu Londra !!in Londra dai maxim 20£ pe o pereche de blugi !!

Lasă un răspuns