FOTO Meniu la bord TAROM 2023

De când cu pandemia, TAROM oferea un pahar cu apă și un șervețel umed, indiferent de destinație (internă sau externă). Cică probleme cu un contract de catering păgubos. Dar de la 1 ianuarie 2023, TAROM a lansat serviciile de vânzare la bord: produse alimentare și băuturi, plus produse cosmetice, parfumuri, bijuterii, ceasuri etc. Băuturi, pe bani la toată lumea, mâncare gratis la business, nu și la economy. Pe lângă că mai plătim și locul în avion, că deja TAROM se tot duce spre low cost, doar prețurile biletelor nu păstrează trend-ul. Și nici nu mai zboară spre Barcelona, unde nu mai poți ajunge direct decât cu Wizz. Găsiți mai jos detalii și prețurile produselor alimentare și băuturilor, din meniul disponibil la bordul aeronavelor TAROM:


„Astfel, de la 1 ianuarie 2023, TAROM va vinde produse alimentare și nu numai, la bord, cu posibilitatea preselectării meniului în momentul în care se achiziționează biletul. Iar pentru pasagerii business class, produsele alimentare vor fi incluse.” Nu înțeleg ce mâncare e inclusă la business, dar TAROM zice asta:

Pasagerii care achiziționează bilete de avion la Clasa Business beneficiază de o serie de facilități incluzând un serviciu de catering special constând într-o varietate de meniuri și o selecție de băuturi premium.

De asemenea, am lansat și un nou serviciu, de vânzare la bord, disponibil atât pentru Clasa Business, cât și pentru Clasa Economic, care cuprinde o diversitate de produse alimentare, băuturi, produse cosmetice sau parfumuri ale unor brandurilor internaționale cunoscute, la prețuri atractive, precum și bijuterii, ceasuri etc.

Pentru un plus de confort și relaxare pe durata zborului puteți achiziționa produse precum perne simple sau cu spumă de memorie și măști pentru ochi.

















Foto via Bogdan Mirică

Acest articol are 6 comentarii

  1. maria

    o bătaie de joc imensă

    1. Alex

      Seamana cu meniul de la BlueAir(unele produse si descrieri sunt la fel):))

  2. Boro

    As incerca doar produsul Gusto BIO Peanut Puffs. Preturile sunt exagerate. Sunt curios ce incasari vor avea.

  3. direect

    s-a mai schimbat de cand am fot ultima ora cu tarom..

Lasă un răspuns