Tricouri cu talent

Nu cred că sunt singurul care moare de nervi când vede pe altcineva cu același tricou, aceeași cămașă, același X obiect vestimentar, dar asta e, Grupul Inditex (Zara, Pull&Bear, Bershka și Stradivarius) + H&M sunt practice pentru cumpărături “de țoale”. Unii se duc afară și își cumpără, dar câți își permit?

Alții își iau de pe net (eu am luat de pe Asos și Amazon), dar și aici pot apărea impedimente, mărimea, prețul destul de mare uneori. Cei mai fericiți își găsesc haine rare la SH, iar cei mai înstăriți își pot chiar personaliza. Eh, eu am găsit câteva tricouri chiar faine, așa că dacă vrea cineva să-mi facă un cadou, aici sunt, trololo lolo.

PS Nu, nu v-am uitat nici pe voi, fetelor, vedeți la sfârșit.

 

 

 

 

Bonus

Acest articol are 5 comentarii

  1. Alex

    omule bun! deci te urmaresc, imi place cum scrii, dar daca tot bagi ‘read more’ ala stresant la final de articole, baga si tu un plugin sa poata lumea da de la un articol citit, la urmatorul sau la precedentul. e aiurea sa tot dai back si exasperant totodata… o zi buna!

      1. Alex

        *imi cer scuze, n-am precizat ca „zilnic” te urmaresc.
        nu mai tin minte ce plugin foloseam eu, dar un search pe google cu „next article wordpress plugin” te ajuta foarte mult (recomand sa intri pe linkurile cu wordpress.org ca de pe siteuri de circ am luat la virusi de numa-numa).

        @Eduard cand pornesc browserul cu sesiuni anterioare de 20+ taburi de bloguri, wiki, subscriptions pe youtube, tu crezi ca stau la un blog care-mi place sa-l urmaresc sa mai deschid inca 5taburi cu ultimele 5 articole? ce ma fac daca n-am intrat 2 saptamani si are 20 de articole ?

        ..si bunescu, imi permit nesimtirea sa te tutuiesc daca ca suntem de-o varsta, apreciez ca iti bagi pluginul, pentru ca pot naviga mai usor, pe aici, prin coltul tau de internet.. si pot si altii.

    1. Eduard

      Nu trebuie sa ai un plugin pentru asa ceva, ai doua posibilitati :
      1. Click dreapta pe read more si dai ” Open link in a new tab „.
      2. Daca ai mouse cu scroll ( cred ca ai ) apesi pe rotita de scroll si o deschide in tab separat.
      Dupa ce ai terminat de citit inchizi pagina si automat o sa-ti apara pagina home.
      Ps: Cred ca folosesti google chrome sau mozilla.

Lasă un răspuns