Man, tu cât dai pe un tuns?

Îmi place cum sună expresia “fifty dollar haircut” la fel de mult cât îmi displace urarea “să-ți fie de bine” după ce te-ai tuns. Mă rog, amuzantă expresia asta “m-am tuns”, că nu te tunzi singur, în cele mai multe cazuri. Revenind, sunt tare curios de următoarele: cât face un tuns bărbătesc, unde vă tundeți voi și cât de mulțumiți sunteți.

Eu am întâlnit următoarele prețuri:

  • 7 lei: în fața blocului, la o cămaruță cu trei scaune, glume desprinse din Las Fierbinți și dezacoarduri la minut
  • 10-15 lei: mai la bulevard, la salon de parter de bloc, curat, decent + 5 lei tunsul de barbă (varianta preferată de mine, mai ales că mă tund oricând, fără programare)
  • 20-25 de lei: la un salon de centru comercial (ex: Cora Lujerului are un salon francizat, mai de fițe, cu programare și prețuri puțin mai mari, stiliști, clienți mai răsăriți etc)
  • 50 de lei: la Londra 17 (de pe strada cu același nume) – muzică faină, la volum ridicat, personal tânăr și de treabă, care mai dansează printre scaune
  • 65 de lei pe Dorobanți, la Atelierul de tuns, unde îți sunt notate preferințele într-un sistem intern, astfel încât la oricine te-ai tunde, frizerul știe preferințele tale. Mai pentru domni, pentru o atmosferă pretențioasă și servicii premium.

Acum sunt curios, voi, băeți, unde vă tundeți și cât plătiți?

Foto – Haircut – Shutterstock

Acest articol are 12 comentarii

  1. Mircea I.

    Eu ma tund pe 13 septembrie la Abbate. E un salon foarte ok, totul nou, curat, ingrijit, si personalul bine pregatit, si culmea la preturi mici. 15 lei si asta pentru ca s-a scumpit de curand + 6 tunsul barbii. Dar, din pacate, intotdeauna cu programare pentru ca fiind si ieftin si bun e un loc cautat.

  2. Alex Bohariuc

    În cartier(Drumul Taberei). E un tip foarte ok. Fără Las Fierbinți style. Cu bun simț. Știe să aibă grijă și de barbă. 20 tot pachetul.

  3. nwradu

    15 lei, vizavi de mine în cartier. Nu-mi pasă cine-i acolo, nu fac programare, intru și zic „e liber? vreau mai scurt!”.

    Am văzut și eu reclamele la Atelierul de Tuns, zici că a devenit tunsul vreo mare operațiune mega-importantă. Ca bani nu contează, că nu te tunzi zilnic, dar nu bat tot orașul pentru un tuns și nici nu dau de parcă aș arde-o apoi pe Dorobanți la agățat și trebuie să am părut făcut perfect.

  4. Dragos

    Acasă! Am dat 250 de lei pe o mașină de tuns Philips și de un an și jumătate mă tund singur.

  5. Andrei

    Abbate – Dimitrie Bolintineanu, la Doru – SUPER! Preturi decente, tunde foarte bine, atmosfera placuta. Par mai lung 25 lei.
    Doar cu programare.

  6. razorsbk

    25 pe Baba Novac la Igiena.

  7. Revo

    Eu mă tundeam cu 10 lei pe Şerban Bogdan Stan, chiar lângă blocul meu. Este o tanti care tunde decent şi îţi punea şi leucoplast d-ăla la gât să nu-ţi ajungă părul până în chiloţi. Dar în ultimul timp s-a aglomerat şi n-am mai frecventat, că n-am chef să stau să fac programare.

    Aşa că ultimele 2 dăţi m-am tuns la Gorjului, cu 12 lei. Salonul este ultra select, se numeşte Madame Chic, deci dacă nu eşti mafiot n-ai ce căuta. Sunt 2-3 care tund şi chiar şi aşa uneori este coadă.

    Şi acum, din obişnuinţă, vin din Aviatorilor în Militari să mă tund.

  8. Mihai

    Eu ma tund la Alize Salon in Cora Lujerului cu 20 RON. Stiu, suna oleaca fancy, dar daca iti faci programare la Cristi o sa te faca boboc. Dupa primele 2 tunsuri cand isi da seama ce ti se potriveste si ce vrei, nici nu mai e nevoie sa ii spui cum sa te tunda decat daca vrei ceva diferit. M-am tuns si la alte dudui de acolo dar nu prea m-au dat pe spate. In orice caz, de 2 ani m-am mutat de la Lujerului in Titan si tot acolo ma tund. Recomand cu caldura!

  9. Lucian

    Frizeria Bucuresti – 63 Ron 😉
    Daca astepti mai mult de 30 de secunte , te tunzi gratis – bineinteles ca nu am asteptat niciodata 🙂

Lasă un răspuns