35 Flares 35 Flares ×

Îmi place cum sună expresia “fifty dollar haircut” la fel de mult cât îmi displace urarea “să-ți fie de bine” după ce te-ai tuns. Mă rog, amuzantă expresia asta “m-am tuns”, că nu te tunzi singur, în cele mai multe cazuri. Revenind, sunt tare curios de următoarele: cât face un tuns bărbătesc, unde vă tundeți voi și cât de mulțumiți sunteți.

Eu am întâlnit următoarele prețuri:

 • 7 lei: în fața blocului, la o cămaruță cu trei scaune, glume desprinse din Las Fierbinți și dezacoarduri la minut
 • 10-15 lei: mai la bulevard, la salon de parter de bloc, curat, decent + 5 lei tunsul de barbă (varianta preferată de mine, mai ales că mă tund oricând, fără programare)
 • 20-25 de lei: la un salon de centru comercial (ex: Cora Lujerului are un salon francizat, mai de fițe, cu programare și prețuri puțin mai mari, stiliști, clienți mai răsăriți etc)
 • 50 de lei: la Londra 17 (de pe strada cu același nume) – muzică faină, la volum ridicat, personal tânăr și de treabă, care mai dansează printre scaune
 • 65 de lei pe Dorobanți, la Atelierul de tuns, unde îți sunt notate preferințele într-un sistem intern, astfel încât la oricine te-ai tunde, frizerul știe preferințele tale. Mai pentru domni, pentru o atmosferă pretențioasă și servicii premium.

Acum sunt curios, voi, băeți, unde vă tundeți și cât plătiți?

Foto – Haircut – Shutterstock


Dă un like și-un share, mon cher!

12 Responses to “Man, tu cât dai pe un tuns?”

 1. Eu ma tund pe 13 septembrie la Abbate. E un salon foarte ok, totul nou, curat, ingrijit, si personalul bine pregatit, si culmea la preturi mici. 15 lei si asta pentru ca s-a scumpit de curand + 6 tunsul barbii. Dar, din pacate, intotdeauna cu programare pentru ca fiind si ieftin si bun e un loc cautat.

  0

  0
 2. În cartier(Drumul Taberei). E un tip foarte ok. Fără Las Fierbinți style. Cu bun simț. Știe să aibă grijă și de barbă. 20 tot pachetul.

  0

  0
 3. 15 lei, vizavi de mine în cartier. Nu-mi pasă cine-i acolo, nu fac programare, intru și zic “e liber? vreau mai scurt!”.

  Am văzut și eu reclamele la Atelierul de Tuns, zici că a devenit tunsul vreo mare operațiune mega-importantă. Ca bani nu contează, că nu te tunzi zilnic, dar nu bat tot orașul pentru un tuns și nici nu dau de parcă aș arde-o apoi pe Dorobanți la agățat și trebuie să am părut făcut perfect.

  0

  0
 4. Acasă! Am dat 250 de lei pe o mașină de tuns Philips și de un an și jumătate mă tund singur.

  0

  0
 5. Abbate – Dimitrie Bolintineanu, la Doru – SUPER! Preturi decente, tunde foarte bine, atmosfera placuta. Par mai lung 25 lei.
  Doar cu programare.

  0

  0
 6. razorsbk says:

  25 pe Baba Novac la Igiena.

  0

  0
 7. La o milfa din cartier, 10 lei. :D

  0

  0
 8. Eu mă tundeam cu 10 lei pe Şerban Bogdan Stan, chiar lângă blocul meu. Este o tanti care tunde decent şi îţi punea şi leucoplast d-ăla la gât să nu-ţi ajungă părul până în chiloţi. Dar în ultimul timp s-a aglomerat şi n-am mai frecventat, că n-am chef să stau să fac programare.

  Aşa că ultimele 2 dăţi m-am tuns la Gorjului, cu 12 lei. Salonul este ultra select, se numeşte Madame Chic, deci dacă nu eşti mafiot n-ai ce căuta. Sunt 2-3 care tund şi chiar şi aşa uneori este coadă.

  Şi acum, din obişnuinţă, vin din Aviatorilor în Militari să mă tund.

  0

  0
 9. Eu ma tund la Alize Salon in Cora Lujerului cu 20 RON. Stiu, suna oleaca fancy, dar daca iti faci programare la Cristi o sa te faca boboc. Dupa primele 2 tunsuri cand isi da seama ce ti se potriveste si ce vrei, nici nu mai e nevoie sa ii spui cum sa te tunda decat daca vrei ceva diferit. M-am tuns si la alte dudui de acolo dar nu prea m-au dat pe spate. In orice caz, de 2 ani m-am mutat de la Lujerului in Titan si tot acolo ma tund. Recomand cu caldura!

  0

  0
 10. Frizeria Bucuresti – 63 Ron ;)
  Daca astepti mai mult de 30 de secunte , te tunzi gratis – bineinteles ca nu am asteptat niciodata :)

  0

  0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *