Vino să vezi si tu Caravana lui Moș Crăciun!

Cu greu răspund “29”, atunci când sunt întrebat câți ani am, deși au trecut aproape două luni de când nu mai am 28. Însă, chiar și la vârsta mea, nu am putut să nu mă bucur când am văzut, pentru prima oară cu ochii mei, Caravana lui Moș Crăciun, pe care o știam doar din filmele americane ori din reclamele TV. O poți vizita și tu, până în ajunul Crăciunului, iar mai jos vei putea vedea câteva poze și programul pentru zilele următoare:

Începând cu 30 noiembrie, Coca-Cola a dat startul campaniei "De Crăciun, fă pe cineva fericit!", caravana plecând, din Piața Universității din București, către Craiova, Timișoara, Brașov și Iași, pentru ca mai apoi să revină în capitală.

Vineri și sâmbătă (18 și 19 decembrie), Caravana Coca-Cola a poposit în fața mall-ului Promenada, iar de luni până joi (21-24 decembrie) se va afla din nou în Piața Universității.

Aici veți putea face selfie-uri cu Moș Crăciun cel adevărat, dar și cu ajutoarele sale sau cu urșii polari din reclamele Coca-Cola. În plus, veți putea achiziționa obiecte de colecție și accesorii inedite din primul Pop-up Store de Crăciun, situat în unul dintre cele două tiruri roșii.

 

Pentru orice produs cumpărat din Pop-up Store, Coca-Cola donează contravaloarea sa cauzelor susținute de Fundația Make-A-Wish România. Fiecare achiziție va reprezenta, astfel, un cadou pentru cei dragi și o dorință îndeplinită pentru un copil.

Mai mult, participanții la Caravană vor avea ocazia unică de a construi imaginea universală a lui Moș Crăciun. Fiecare poate fi parte din experiment lăsându-și aici fotografia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol are 2 comentarii

Lasă un răspuns