Vouchere de 100 de euro reducere pentru zborurile Blue Air + CONCURS

Treaba e simplă, nu te rețin mult, că sigur ai planuri de făcut pentru vacanță, așa că trec direct la subiect: ai două variante prin care poți obține un voucher de 100 de euro reducere pentru zborurile Blue Air, alegând un plan tarifar Telekom (începând cu Mobil 6) și prin achiziționarea oricărui dispozitiv Samsung, în rate /// printr-un concurs pe care îl organizez.

Dar hai să le luăm pe rând:

În perioada 21 iunie – 31 iulie 2019, noua promoție le aduce tuturor clienților eligibili Telekom, la planurile tarifare începând cu Mobil 6 și prin achiziționarea oricărui dispozitiv Samsung, în rate, un voucher cu o reducere de 100 euro la zborurile Blue Air.

La achiziționarea noii oferte de mobil și telefoane de la Telekom Romania, poți beneficia de bonusul Net 4G Nelimitat, minute naționale și SMS-uri nelimitate, telefoane Samsung în rate, cu avans 0, plus voucherul cu reducere de 100 euro pentru orice destinație Blue Air. Poți alege oricare dintre dispozitivele Samsung cu prețuri atractive, în rate de la 6 euro / lună și 0 avans. De exemplu, Samsung Galaxy A10, la 6 euro / lună, Samsung Galaxy A40, la 9 euro / lună sau Samsung Galaxy A50, 12 euro / lună.

Apoi poți intra în posesia voucherului Blue Air în aplicația MyAccount, accesând www.telekom.ro. Voucherul poate fi utilizat pentru rezervări pe site-ul Blue Air oricând înainte de data de 30 noiembrie 2019. Acesta poate fi folosit la achiziționarea biletelor la toate zborurile regulate Blue Air, perioada de călătorie fiind valabilă până în data de 28 martie 2020. Detalii campanie, aici.

 

CONCURS

Intri frumos la mine pe Instagram (nu trebuie să ciocăni, e deschis nonstop). Găsești apoi această postare de concurs, unde trebuie să dai tag în comentarii unui prieten alături de care ai vrea să călătorești. Nu te zgârci la cuvinte, spune-mi unde ai vrea să zburați împreună și de ce. Dă-mi follow @ionutbunescu / apoi dă follow și @telekomromania și gata, trebuie doar să te înscrii până pe 31 iulie 2019, ora 23:59. Câștigătorul celor două vouchere Blue Air (a câte 100 de euro reducere fiecare) va fi tras la sorți și anunțat pe Instastories pe data de 5 august 2019, iar mai apoi fac update și acestui articol. Baftă!

 


UPDATE – We have a winner:

 

Lasă un răspuns