Concurs – Câștigă o pereche de ochelari VR

UPDATE: Avem un câștigător, Andrei Neagu, felicitări!

După cum tot am mai zis pe pagina de FB, dar și pe aici pe blog, sunt în mutări. De mâine, 18 aprilie, biroul altexcian este relocat în Pipera, deci adio Piața Presei. Iar Militariul l-am părăsit deja de două luni, asta după o relație de aproape 8 ani.

Cum apartamentul din Berceni încă nu e gata, iar locul unde stau acum, temporar, nu este foarte încăpător, am decis să fac niște concursuri, astfel încât să găsesc niște proprietari fericiți pentru device-urile care acum stau și adună praf pe cutii. De încărcătorul wireless de la Samsung am scăpat, acum i-a venit rândul simpaticei perechi de ochelarii de realitate virtuală. Nu sunt Oculus, dar nici răi nu sunt, ba chiar arată chiar bine.

  • Concursul se adresează doar celor din București, cutia este destul de voluminoasă și mi-ar plăcea să predau personal premiul.
  • Pentru a te înscrie la concurs trebuie 1. să dai un like paginii mele de FacebookBunescu și 2. să-mi lași un comentariu (aici, pe blog, la acest articol) în care să-mi spui ce desen animat din copilărie ți-ar plăcea să fie disponibil pentru ochelarii VR și de ce.
  • Concursul se încheie duminică, 24 aprilie, ora 23.59.
  • Aleg câștigătorul subiectiv, adică cel mai mișto comentariu va fi și cel câștigător – nu aleg prin random.org pentru că nu vreau să participe concursomani care să dea like și să comenteze cu Particip.
  • Spor la comentarii!

 

Acest articol are 20 comentarii

  1. Cirstea Ionut Daniel

    Nu sunt din Bucuresti .dar cred ca ar fi super sa-l vezi pe Popeye salvand-o pe Olive,mancand spanac si dandui un croseu lui Bluto.(Morosanu cred ca e vreun stra..stra..stranepot a lui Popeye)

  2. vlad diaconescu

    Thurd time’s a charm 🙂
    Unul dintre Macron 1 ( sau GO GO Shogun cum ii spune toata lumea inafara de noi si americani ) sau Voltron: Regele Robotiilor. Daca o sa castig ochelari fac friganele cum imi faces strabunica si will make a weekend out of it !

  3. vlad

    salut. Captain Planet as vrea sa fie disponibil. Poate ar invata si copii sa recicleze si sa fie mai buni cu mediul inconjurator. Nu toti sunt constienti ca doar o planeta avem 🙂

  4. Petru Nechita

    Frumoasa si bestia in VR ar fi … bestial.
    Mai ales ca a fost primul desen animat vazut de mine pe VHS.
    Stiu, sunt batran :))

  5. raluca

    Uhhhuuuuuuu super concurs…..Hmmmmmmmmmmm pentru ca sunt fata, am 30 de ani…..pe vremea mea maica :))))))) era la moda sau cel putin eu muream dupa…Sailor Moon!!1 hihihihihihi

  6. Andrei Neagu

    Am in minte doua seriale animate care m-ar bucura sa le vad si in VR.

    Pe FOX Kids rula o serie care se numea „The Tick”. Mi-ar placea sa-l vad pe omulețul albastru cum sare de pe un bloc pe altul in încercarea de a fi erou pentru inca o zi.

    Pe de alta parte mi-ar placea sa vizitez „Laboratorul lui Dexter” pentru ca am fost întotdeauna fascinat de tot ce se întâmplă acolo.

    1. Ionut Bunescu

      Salut, Andrei, Dexter era la îndemnâna oricui și chiar dacă-mi place, nu aș fi ales așa ușor, însă m-ai nimerit cu The Tick, și uitasem de el, deși adoram desenele. Așa că, felicitări, trebuie să ne vedeăm să-ți pasez ochelarii VR.

  7. Lazar Adrian

    Nu zaietz, Nu pagadi, deoarece vreau sa retraiesc desenele care mi-au marcat copilaria, nu de alta dar era singurul 🙂

  8. Bunea Radu

    Mi-ar placea sa fie disponibil X-men pentru a-mi indeplini un vis din copilarie , acela de a lua parte la actiune alaturi de Wolverine . Era preferatul meu , intotdeauna l-am apreciat , si l-as fi dorit ca mentor . Sa nu mai spun de Cyclops sau de bestie , care m-au facut sa simnt inotdeauna un fior atunci cand ii vedeam in actiune , dorind sa fiu si eu ca ei in privinta atitudinii si curajului .

  9. Elena Cristina

    Imi doresc sa fie disponibil „Totally Spies” pentru a le cunoaste mai bine pe Clover , Alex , Sam , sa le pot vedea abilitatile in mod VR , dar nu in ultimul rand sa vad cum e sa primesti comenzi de la Jerry . Imi placeau , de asemenea gadgeturile pe care le oferea , erau atat de futuriste …

  10. Teodora

    Când mă gândesc la un desen animat din copilărie, gândul mă duce inevitabil la Calimero şi Priscilla.
    După o zi grea la birou ar fi tare fain să mă teleportez înapoi în timp.
    Sunt momente în viaţă în care m-ar ajuta să iau o pauză de la viaţa de adult.

  11. Corneci Antoaneta

    M-ai face un copil foarte fericit daca as avea ochelarii VR sa revad cateva episoade din Tom&Jerry. Toata adrenalina pe care o simteam cand Tom incerca sa il prinda pe Jerry sau atunci cand Jerry facea numai prostii ca sa se amuze, ar fi acum la un nivel mai inalt. Ar insemna sa retraiesc unul dintre momentele copilariei, doar ca mult mai intens si mai aproape de realitate. Wow!

  12. Ruxandra

    Desenele lui Hayao Miyazaky. In special Howl’s moving castle sau My neighbor Totoro 😀

  13. Dan Solea

    Mi-ar placea foarte mult sa revad Swat Cats; vizionarea printr-un VR set mi-ar indeplini visul din copilarie cand varul meu il imita pe pilotul T-Bone iar eu eram copilotul si expertul in armament si impreuna salvam Megakat city.

  14. Petre Catalin

    Nu sunt din Bucuresti, nici nu cred ca M7-le meu merge cu VR-ul tau, dar iti urmaresc pagina de la inceputuri, si imi place sa ma bag ca musca in ciorba..(p.s. pot sa vin la Bucuresti sa ridic premiul, daca vrei poza :))) ). Eu zic ca Pif et Hercules ar face furori, erau prea tari desenele alea, si ar fi ceva sa te trezesti privind live la harjoneala cainelui cu pisica :)… O seara faina, si felicitari castigatorului 🙂

  15. Vlad V

    CLAAAAR as vrea sa vad Timon si Pumba. Nu e un desen atat de popular ca Tom si Jerry, dar e cam pe acelasi principiu. Cei doi intra mereu in bucluc si trec prin niste peripetii foarte funny. Imi amintesc mereu de copilarie si cum stateam in fiecare duminica dimineata in fata televizorului pe TVR 2 pentru ca doar acolo se puteau vedea pe vreamea aia…si nu sunt chiar asa batran. :))

  16. andreiarde

    Power Ranger si Tom&Jerry. Imagineaza-ti doar ce poti sa faci cu un cui si cu ochelarii astia.

  17. Stefan Hamza

    Cred ca e senzatie sa revezi Dragon Ball Z. Sa vezi batalina dintre Goku si Golden Freezer.
    Sa simti cum face valul testoasei :))
    Cu ochelarii astia, cred ca in sfarsit m-as uita din nou la tot desenul

  18. Mircea Ionita

    Dexter! Poate ca a fost desenat in doua dimensiuni, insa eu imi imaginez cum as putea vedea laboratorul de jur imprejur.

  19. Laurentiu Paraschiv

    Deși mi-ar plăcea foarte mult să fiu înconjurat de toate rafturile cu cărți din „Frumoasa și Bestia” sau să fiu prizonier în ceainicul din „Alice în Țara Minunilor”, cred că cel mai mult mi-ar plăcea să experimentez în VR „Peter Pan”. Mereu mi-am dorit să stau pe limbile celui mai înalt ceas din Londra luminată care acum se întinde la picioarele mele, să fiu mai aproape de stele și să simt că zbor, chiar și cu picioarele pe pământ. Cred că ar fi o experiență inedită chiar și cu praful magic înlocuit de o pereche de ochelari.

Lasă un răspuns