Kumfu la competiția de Laser Tag pwd by Colour Catcher

Sfârșitul săptămânii trecute avea să mă prindă înconjurat de prieteni bloggeri la o multicoloră competiție de Laser Tag din online. Pot să spun cu mâna pe armă că am avut cea mai colorată echipă, am avut și o fată, care a jucat chiar bine de tot pentru un începător, felicitări, Andra Nicula! Am avut cel mai bun alergător din arenă, nu cel mai bun la ochit, dar bun la fugărit adversarii, domnuuul Sooorin Chineațăăă! Și, alături de mine, la bine și la greu, camaradul animal pandarian, Alin Pandutzu Pandaru! Și a fost cam așa:

Încălzirea mă găsea pe primul loc, asta după un joc “fiecare pentru el”:

 

Apoi am spulberat echipa galbenă:

 

Și am luat bătaie în finală de la singura echipă integral masculină, condusă de amicul Mariciu.

 

Dar nu-i bai, am alergat cum n-am mai făcut-o de vreo doi ani, de când am fost ultima oară la fotbal sau ca acum cinci ani, când am mai jucam și eu Laser Tag prin AFI.

Toată treaba asta cu pac-pac și echipe colorate a fost pusă la cale de către Colour Catcher, astfel transformându-se hashtag-ul inițial #prindeculoare în #colourcatcher.

Colour Catcher e cutia aia colorată pe care o vedeam mereu la raionul de detergenți, dar nu știam care îi e scopul. Eh, dacă foloseam șervețele din astea magice, care absorb culorile în timpul ciclului de spălare automat al rufelor, n-aș mai fi avut un tricou roz, care a fost, de fapt, alb, dar se pare că a trebuit să aflu că niște chiloți roșii te pot scăpa de deochi, îți pot aduce noroc (dacă îi porți în noaptea de revelion), însă îți pot și schimba culorile altor haine alături de care au dansat prin mașina de spălat.

Poate ați văzut și voi, la fel ca mine, produsul la raft, poate ați auzit de șervețelele minunate care te ajută să păstrezi culorile rufelor neamestecate sau poate ați văzut reclama la TV, dacă nu, BOOM, e și pe net:

 

 

Mariciu a făcut și un scurt VLOG despre cum a fost la marea lasereală, iar mai jos am și câteva poze cu bravii mei coechipieri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol are 2 comentarii

Lasă un răspuns