Dragostea e despre a face mișto unul de celălalt…

… și să nu te superi! Știu că pentru unii poate părea ciudat, dar pentru mine, pentru noi, pentru cei doi Bunești (eu și Diana), dragostea înseamnă să știi când să nu te superi, să râzi cât mai mult și să îl faci pe cel de lângă tine să evolueze împreună cu tine, cu relația.

De fapt, dacă mă gândesc mai bine, cam așa am și cucerit-o pe Diana, acum mai bine de 5 ani, aplicând tactica Marilyn Monroe: Dacă poţi face o fată să râdă, o poţi convinge să facă orice. Așa că după ce ne-am hăhăit suficient la telefon, am convins-o să ieșim în oraș, la un suc. Chiar suc a fost, nu e doar o expresie :))

Îmi place să o surprind cu chestii drăguțe, amuzante, să râdem împreună la un film tâmpit sau la un gif cu o pisică, să râdem de cum ne stă părul dimineața, când începe concursul “care e cel mai ciufulit”.

Plus că ne place al naibii de mult să ne facem cadouri atipice, de exemplu, când am aniversat 2 ani de relație, eu am aranjat dinainte o livrare pizza specială. Ce atâta tort cu frișcă și căpșune + șampanie, Diana nu bea alcool și nu mănâncă orice fel de tort, dar cu pizza știam că nu am cum să dau greș. Urmează poza de pe 1 septembrie 2013, știu, foarte chessy, dar unic și incredibil de drăguț, este?

 

 

Anii au trecut, iar aseară m-a rugat Diana să iau o pizza din aia bună, de care am mâncat weekend-ul trecut (Super Suprema, se știe!). Fac comanda direct de pe site (ce fain e când nu tre să suni neapărat) și în juma de oră sună livratorul la ușă. Plătesc, iau pizza, și o strig pe Diana să o anunț că a venit mâncarea. Sare iute din pat și vine către bucătărie, unde eu o aștept într-un genunchi, cu cutia de pizza desfăcută și zic: “Vrei să fii mozzarella mea?”. Inel i-am pus deja pe deget (nu de ceapă), așa că știam deja răspunsul (desigur că DA). 😛

Hahaha, hihihi, mă ridic, dar îmi zice să  mai rămân puțin cu cutia în mână, să-mi facă o poză. Stau, zâmbesc frumos și mă trollează după cum se vede mai jos:

 

 

 

CONCURS: Acum mă bazez pe voi, să mă ajutați cu niște meme simpatice, poate chiar mai trollingoase decât postarea Dianei, de mai sus. Vă las fotografia originală mai jos, să o puteți descărca. Am și niște premii pentru cele mai creative trei meme-uri, câte o livrare “cheesy” de la Pizza Hut Delivery, pentru că acum poți alege blatul Cheesy și la orice pizza medie, nu doar la mare, pentru 6 lei în plus – (da, de aia e așa umflată marginea pizzei din imagine :D).

 

Campania Medium Cheesy Crust este disponibilă la Pizza Hut Delivery până în ianuarie 2017. Alegeți Super Suprema, mergeți pe încredere, garantat Bunescu. 😉

 

PS: Concursul de meme-uri se încheie miercuri, 14 decembrie, ora 23.59. Meme-urile pot fi urcate pe imgur.com și apoi lăsați link-urile în comentarii sau, dacă ați văzut postarea pe Facebook, comentați direct acolo, cu upload foto direct în comentarii. Câștigătorii vor fi anunțați pe 15/16 decembrie. Spor, baftă și multă inspirație!  #omnomnom

Las eu mostră de meme, ca să dau startul. Ah, pentru a crea meme, după ce ați slavat poza originală de mai jos, accesați https://imgflip.com/memegenerator sau utilizați aplicația Aviary pentru iOS/Android

smeq3kz

 

Acest articol are 5 comentarii

Lasă un răspuns