Hugo Boss: Boss The Scent (for her / for him)

Sunt persoane care folosesc același parfum de ani de zile, și sunt altele, ca mine, care nu se parfumează două zile la rând cu aceeași apă de toaletă/parfum. Chiar am o prietenă care-mi zicea că de 7 ani de zile nu și-a mai schimbat parfumul, dar nici nu îl mai simte decât atunci când apasă pe pulverizator, în schimb lumea o recunoaște după acel parfum, el fiind deja o parte din ea.

Revenind la cei ca mine, care strâng parfum după parfum, pe principiul “îmi place și ăla, dar și celălalt, dar și dar…” încât ajung și prietenii să știe că nu e greu să se decidă ce cadou să-ți dăruiască de ziua ta, m-an lovit de o problemă, dar am găsit și rezolvare: Ce faci când vrei să-ți iei un parfum nou, însă fără a te simți vinovat că iar ai dat banii pe altul și fără să ai discuții acasă, cu a ta jumătate? Soluția e simplă, iei același parfum și pentru ea. Asta dacă există ambele variante, feminină și masculină. În cazul de față, eu am avut noroc, doar că varianta for him a apărut în 2015, iar cea for her, în 2016, deci uneori ai de așteptat.

 

Hugo Boss: Boss The Scent for Him

 

Varianta masculină a lui The Scent a fost lansată în 2015 și are puține ingrediente, dar puternice:

  • Top Notes – ghimbir
  • Heart Notes – maninka fruit (afrodisiac)
  • Base Notes – piele

E disponibil în variantele de 50, 100 și 200 ml (EDT – Eau De Toilette), iar brand ambassador-ul Boss The Scent for Him este actorul birtanic Theo James. E un parfum care poate fi purtat atât ziua, cât și seara, deși eu înclin mai mult pentru zi, nefiind foarte puternic și nici agresiv olfactiv. Persistența este una moderată, iar asta-l face pentru mine un parfum ideal de folosit în cursul săptămânii, la birou, indiferent de anotimp. Îmi aduce aminte de Gucci Guilty Eau, un alt parfum de zi cu zi, la fel de plăcut pentru o zi obișnuită.

 

 

 

The Scent

A post shared by Ionuț Bunescu (@ionutbunescu) on

 

 

Hugo Boss: Boss The Scent for Her

 

Varianta feminină a lui The Scent a fost lansată în 2016 și are, de asemenea, puține ingrediente, însă alese cu grijă :

  • Top Notes – piersică și frezie
  • Heart Notes – osmanthus
  • Base Notes – cacao

Este disponibil în variantele de 30, 50, 100 ml (EDP – eau de parfum), iar brand ambassador-ul Boss The Scent for Her este modelul german Anna Ewers. Se pretează a  fi purtat ziua,  în anotimpurile calde. Persistența este la fel ca la varianta masculină, una moderată, fiind potrivit unei zile de primăvară, atât la birou, cât și pentru o plimbare în parc sau o ieșire la terasă.

 

 

Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns