0 Flares 0 Flares ×

Ce faci când ai de acoperit o suprafață de 80 de mp cu un singur router wireless? Îți alegi un device bun. Deci și scump. Dar ce faci când ai un laptop mai modest, care nu excelează la capitolul placă wireless integrată și care nu are semnal bun decât dacă e aproape de router, indiferent de cât de puternic este router-ul? Optezi pentru un range extender, desigur.

pyijk4h

Așadar, un laptop din casă, nu spun al cui (cough, Diana, cough) a avut nevoie de un range extender pe care domnița să-l poată băga într-o priză din cameră în care se află probabilul leneș. Dar cum ar fi fost păcat să nu profit și eu de ocazie, am ales un device iscusit, care extinde rețeaua de internet, atât wireless, prin trei antene potente, dar și printr-un port UTP. Mai exact, poți avea internet “prin cablu” oriunde în casă, unde ai și o priză disponibilă, lucru excelent pentru mine, căci biroul (unde am PC-ul) este departe de priza de net din perete. Așa că înfig range extender-ul în prelungitorul de sub birou, bag cablul de net în el și am chiar și 500 Mbps bandă de net (abonament 1Gbps).

O să vă întrebați ce fac atunci când fuge Diana cu range extender-ul în altă cameră, dar am soluție și pentru asta, că am fost previzibil: mi-am pus și placă de rețea wireless, cu care prind viteze aproape la fel de bune precum pe fir, conectat la range extender, (nu am avut niciun test sub 250 Mbps). Tot trei antene forțoase are și placa.

Ce folosesc?

 • Wireless Range Extender TP-LINK RE450 AC1750, 450 + 1300 Mbps (altex.ro)
  • Extinde rețeaua Wi-Fi utilizând cea mai performantă tehnologie
  • Tehnologia wireless asigură viteză în cele două benzi de frecvență, de până la 1750Mbps
  • Dispune de 3 antene externe care asigură o acoperire Wi-Fi optimă și de încredere
  • Portul Gigabit Ethernet permite range extender-ului să funcționeze ca un adaptor wireless ce permite conectarea dispozitivelor cu fir la viteze gigabit
  • Indicatorul de semnal inteligent te ajută să găsești cea mai bună locație de amplasare a dispozitivului pentru o acoperire Wi-Fi optimă
  • Este compatibil cu orice router Wi-Fi sau cu orice Acces Point
  • Design-ul său compact permite montarea ușoară a dispozitivului.

 • AC1900 Wireless Dual Band PCI Express Adapter TP-LINK Archer T9E (tp-link.ro)
  • Instalare ușoară – Upgradați sistemul desktop cu ușurință prin conectarea adaptorului Archer T9E Wi-Fi într-un slot PCI-Edisponibil.
  • Viteză mare Wi-Fi – Viteze de până la 1900Mbps (1300Mbps în banda de 5GHz sau 600Mbps în banda de 2.4GHz)
  • 802.11ac Dual Band – De trei ori mai rapid decât standardul 802.11n, perfect pentru rețele cu trafic mare
  • Compatibilitate extinsă – Cu suport pentru standardele 802.11 a/b/g/n
  • Tehnologia Beamforming – Primește mai multe semnale Wi-Fi direcționate pentru îmbunătățirea vitezei și fiabilități
  • Acoperire superioară – 3 antene externe asigură acoperire și stabilitate sporită Wi-Fi

0pbtlyj

Ah, scriu articolul ăsta fix acum pentru că tocmai am pornit o campanie simpatică pe altex.ro, unde pot fi câștigate 40 de premii mișto de la TP-LINK, mai exact, treaba stă așa:

🔴 Cumpără în perioada 10-31 octombrie 2017, de pe altex.ro, orice produs TP-Link din gama Archer și poți câștiga unul dintre cele 5 pachete Smart Upgrade Kit sau unul dintre cele 35 de WiFi Range Extenders!
Produse participante: http://bit.ly/concurs-TP-Link
Regulament: http://bit.ly/REGULAMENT-TP-LINK
Premii:
5 x Priză inteligentă TP-LINK HS100 + Bec LED Smart TP-LINK LB100 + Cameră IP Wireless TP-LINK Cloud
35 x WiFi Range Extender TP-LINK RE210

4rfcfjd


Dă un like și-un share, mon cher!

2 Responses to “Recomandări pentru o rețea wireless de vis + promoție Altex TP-LINK”

 1. Stiu ca este un post platit, dar cea mai buna varianta de acoperire a celor 80mp si mai mult este Ubiquity AmpliFi HD cu cele doua mesh-uri. Nici nu se compara cu TPLink.

  2

  4
  • Salut, nu este un post plătit, altfel era în categoria promo. E doar la recomandări. Asta folosesc + promovarea campanie la care am lucrat la job. Sunt ok cu ce folosesc acum, mulțumesc.

   3

   1

Trackbacks/Pingbacks

 1. Mi-am schimbat router-ul: TP-LINK Archer AC3150 - bunescu.ro, un blog de Ionut Bunescu - […] (fix cea mai importantă, pe care sunt conectate telefoanele, tableta, TV-urile și PC-ul, prin placa de rețea WiFi, despre…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *