Cum e la KFC Coffee Corner (Unirii)

Nu știu dacă ați mai fost sau dacă ați auzit că la KFC Unirii a apărut un Coffee Corner, dar am dat eu o fugă în weekend ca să testez noile deserturi care acompaniază Seattle’s Best Coffee (noua cafea introdusă anul trecut în meniul KFC). Și a fost cam așa:

Din 31 martie, KFC a lansat un nou concept în locația de la Unirii (București): KFC Coffee Corner, unde sunt disponibile noi deserturi, exclusiv în acest corner: prăjituri și produse de viennnoiserie precum croissants și pain au chocolat.

N-am apucat încă să testez Forest Fruits Cake și Rondine, că tare îmi făceau cu ochiul din vitrină, dar am promis că le facem felul data viitoare. Am trecut de la singular la plural pentru că n-am fost singur, ci alături de Diana și soacră-mea, asta ca să nu ziceți apoi că sunt un gras și am mâncat toate cele trei deserturi și că nu mai încap în costumul de ginerică (l-am testat chiar imediat după, sunt în graficul de sub 70 de kg, e ok).

 

 

Am luat Soufflé Choco, Panna Cotta și Chocolate Cake și nu știu cum se face, că cea mai mică dintre ele a fost și preferata mea – Panna Cotta, mai exact. Pentru moment am regretat că n-am luat trei la fel, dar Diana e fană ciocolată și prăjituri derivate, așa că ea a fost încântată de Chocolate Cake, dar cum nu mănâncă mult, mi-a lăsat și mie jumate, deci win-win – în timp ce mama Dianei a votat cu Soufflé-ul.

În caz că urmăriți contul KFC România pe Instagram, poate vă aminiți că prin toamna anului trecut am făcut niște Instastories în care am apreciat maxim de sincer noua cafea Seattle’s Best Coffee, așa că de atunci eu beau doar Caramel Latte, în schimb ce partea feminină a ales Hot Chocolate. Eu zic să mergeți pe mâna mea, încercați Caramel Latte, îmi mulțumiți apoi.

 

 

 

 

 

 

Întreg meniul poate fi vizualizat aici sau în imaginea de mai jos (click pentru mărire):

Lasă un răspuns