Cel mai mare eveniment de construcție LEGO al anului: LEGO NINJAGO!

Vineri seară, puțin înainte de ora 19:00, făceam slalom printre copii de maximum 10 ani, care invadaseră zona Atrium din Sun Plaza. Printre urale silabisite (NIN JA GO, NIN JA GO) și mascote LEGO, m-am strecurat să văd cum se încarcă cei mici cu atâta energie. Și recunosc, le-am furat și eu din bucurie, când vedeam atâta veselie pe metru pătrat. Aproape mă simțeam și prost că sunt printre adulții care se aflau acolo. Dar hei, copilul din mine s-a activat, mai ales că nu m-am jucat niciodată cu LEGO, după cum am mai povestit.

Ieri, vineri, 13 octombrie 2017, a fost doar prima zi a celui mai mare eveniment de construcție LEGO al anului: LEGO® NINJAGO™, dar distracția continuă întreg weekend-ul la Sun Plaza (14 și 15 octombrie, de la 12:00 la 20:00). Așadar, dacă faci parte din Clubul Părinților care nu merg desculți în casă și ai un copil pasionat de LEGO, știi deja unde vei fi sâmbătă sau duminică. Ori sâmbătă ȘI duminică.

 

 

Copilaşii între 1,5 ani şi 4 ani vor fi redirecţionaţi către zona speciala LEGO DUPLO, unde cărămizile sunt de două ori mai mari (sunt sigure pentru cele mai mici mânuţe). Pentru zona LEGO NINJAGO şi LEGO Friends, limita de vârstă este 4-16 ani, iar participarea este gratuită. Aici, copiii vor trebui să treacă prin cele 5 misiuni:

MISIUNEA 1 : Construcția contratimp

Copiii își vor putea construi singuri propriile reptile. Și, cum distracția e și mai mare atunci când există o competiție, doar primii trei constructori vor putea avansa la următoarea misiune!

MISIUNEA 2 : Demonstrează-ți îndemânarea!

De această dată, misiunea este pentru doi jucători. Aceștia trebuie „să zboare” prin „jungla orașului” fără să atingă obstacolele de pe traseu.

MISIUNEA 3 : Dovedește-ți simțurile!

Cei mici trebuie să ghicească ce armă se află în fiecare spațiu. Fără să se uite. Oare câți dintre ei își vor putea da seama cărui personaj îi aparține fiecare armă?

MISIUNEA 4 : Ajută la construcția mozaicului!

Obiectivul acestei misiuni este acela de a completa mozaicul cu ajutorul celor 10 cărămizi. Trebuie, însă, să aibă grijă să le plaseze exact acolo unde este locul fiecăreia.

MISIUNEA 5 : Construiește un vehicul potrivit pentru un NINJA!

Orice ninja are nevoie de un vehicul pe măsură. De aceea, ultima misiune presupune construirea unui supervehicul NINJA. În plus, dacă cei mici își expun construcția în zona special amenajată, participă la tombola specială și pot câștiga seturi LEGO NINJAGO.

 

Mai multe detalii, pe pagina evenimentului sau pe site. Eu am fost vineri, dar nu promit că nu mai trec încă o dată. Poate ne vedem pe acolo.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns