7 ani de Sun Plaza, 25 de magazine noi

Fix pe 28 septembrie am împlinit un an de când ne-am mutat, cu acte-n regulă, la casa bercenară a Buneștilor și, culmea, tot în acceași zi, Sun Plaza a aniversat 7 ani prin deschiderea a peste 25 de magazine noi, în cadrul etapei a doua a lucrărilor de remodelare.

Noua zonă reconfigurată are 5.500 de mp de spații comerciale, unde s-au așezat magazine noi, dar și unele existente care s-au relocat. Magazinele noi sunt următoarele:

Lego (cel mai mare magazin din România) – nu am avut niciodată jucării LEGO, nici nu m-am jucat, dar presimt că peste câțiva ani vom veni cu juniorul mai des decât ne-am dori și permite :))

Forever 21 (cel mai mare magazin din România) – tentant, mai ales că s-a lăsat frigul, după salariu revin să-mi iau niște jeans care mi-au făcut cu fermoarul din vitrină

Men’s Cave (prima sa prezență într-un centru comercial) – inițial mi se păreau prețuri măricele, dar pentru o ținută completă, e chiar ok la bani (exemplu)

LC Waikiki

Pepco (iar ne vom învârti două ore prin magazin și vom umple două coșuri cu toate chestiile de casă, vrute și nevrute, așa se întâmplă de fiecare dată)

NYX (pasez cardul la Diana și mă duc liniștit la KFC)

Pandora (aici nu o las singură pe Diana, că nu-mi mai rămân bani nici de crispy strips)

MAC (pasez cardul din nou și mă duc să-mi clătesc ochii la LEGO)

Sabon

Melkior

Tezyo (aici nu mă va lăsa Diana singur, că știe că-mi cumpăr mereu ceva de încălțat, deși am suficiente perechi)

Gloria Jean’s Coffees (pit stop de energie, Creme Brulee, altfel nu mai scap de Diana)

• Și o varietate de spații de servicii, precum frizeria pentru copii Dolphy sau o reprezentanță RCS & RDS + Cupio, Nobacco, Prego, JPB Tabac Shop

Urmează încă două etape de lucrări, iar în martie 2018 va fi încheiat procesul de reconfigurare, care se transpune, în final, prin adăugarea a 11.000 de metri pătrați de spații noi de retail și de relaxare și remodelarea a aproximativ 9.000 mp de spații de retail existenți, rezultând 40 de magazine și spații comune.

În plus, deschiderea celor 25 de noi magazine va fi acompaniată de instalarea mai multor lucrări de artă contemporană realizate de către austriacul Peter Kogler, artist cu recunoaștere internațională și unul dintre pionierii artei generate pe computer. Acesta a realizat o cascadă luminescentă cu o înălțime de 18 metri și cântărind peste o tonă și a realizat și o grafică artistică pentru tunelul de acces care face legătura cu stația de metrou. Există chiar și un concurs simpatic, mai multe detalii, aici:

mrwqh1v


Descoperă mesajul criptat şi poţi câştiga un premiu!

Instalaţia urbană construită din 142 de baloane strălucitoare de artistul Manuel Gorkiewicz va prinde viaţă prin mesajul ascuns care aşteaptă să fie desluşit. Nu rata indiciile de pe pagina de FaceBook Sun Plaza şi pregăteşte-te pentru dezvăluirea finală a mesajului, pe 10 octombrie.


Acest articol are un comentariu

Lasă un răspuns